Metro-portal.hr

objavljeno 12.11.2013. 16:36:00
PARTIJANA

Freilauf & Kez YM u Mastersu

Kezov zvuk je inspiriran Detroitom, gdje postoji prava fan komuna ovog umjetnika koji miješa house i soul

Kez YM stiže u Masters
Kez YM stiže u Masters (Arhiva)

Klupski program Freilauf u još jednom izdanju u Mastersu 16. studenog 2013. predstavlja producenta i DJ-a iz dalekog Japana. Kez, pravim imenom Kazuki Yamaguchi, opaka je njuška house glazbe "made in Japan". Za pultom će mu se pridružiti Mislav, jedan od osnivača domaće etikete Burek, te otac Freilauf programa Jogarde. Početak je od 23 sata, a cijena ulaznice je 40 kuna prije ponoći, 50 kuna nakon.

Kezov zvuk je inspiriran Detroitom, gdje postoji prava fan komuna ovog umjetnika koji miješa house i soul, te je ta čarobna mješavina naišla na odobravanje imena kao što su Moodyman i Cassy. Kez vješto pušta ploče na plesnim podijima diljem svijeta, od Panorama Bara do Tokija gdje drži nekoliko rezidencija u top klubovima.

Osim što izdaje na etiketama poput 4Lux, City Fly, Yore Records ili Faces, Kez YM ostaje primarno originalan i talentirani DJ koji odskače od ostale ekipe. Upravo to mu osigurava nastupe u ponajboljim klubovima svijeta. Njegovi setovi nikada ne gube dubinu, kompleksnost i jasne izražene harmonije. Precizan je dok producira u studiju, pravi je čarobnjak za DJ pultom, te pravi glazbeni puritanac housea.

https://soundcloud.com/kezym

Freilauf ugošćuje i Mislava, jednog od osnivača etikete Burek, strastvenog kolekcionara ploča i glazbenog sladokusca koji živi na relaciji Zagreb-Moskva-Singapur. Za pultom će im se svima pridružiti Jogarde, začetnik Freilaufa s još jednom namjera da ljude opusti na plesnom podiju i omogući im da provedu nekoliko sati uživajući samo u glazbi. 

https://www.facebook.com/Freilauf?fref=ts 
https://www.facebook.com/burekmusic?fref=ts

Facebook događaj: 
https://www.facebook.com/events/549234395164483/?fref=ts

12.11.2013. 16:36:00
http://metro-portal.hr/freilauf-and-kez-ym-u-mastersu/81556/