Metro-portal.hr

objavljeno 21.09.2010. 12:44:27
STAND UP COMEDY

Francuski komičar Marcel Lucont ove srijede u Booglaoou

Nakon uspješnog festivala stand up komedije Panč Zagreb 2010! ekipa festivala nastavlja s organizacijom gostovanja stranih komičara - OSVOJITE ULAZNICE

Marcel Lucont
Marcel Lucont (Stand Up Comedy)

Panč festival je završio uz više od 2000 nasmijanih lica. Ekipa Punča ovim se putem zahvaljuje svima koji su podržali i podržavaju sve veći rast stand up comedy scene u Hrvatskoj.

Nakon što su nas na Panču iznenadili sa tri stand up komičara iz Velike Britanije, odlučili su tu tradiciju nastaviti cijele godine. Svake zadnje srijede u mjesecu možete očekivati po jednog stranog komičara.

marcel2.jpg
Marcel Lucont

Tako su nam za zadnju srijedu u rujnu - 29.09. pripremili  - Francuza! Bez brige, i on će nastupati na engleskom, s obzirom da je to 'lingua franca' današnjice. 

Osvojite ulaznice stand up uz Marcela Luconta na Metro portalu!

Njegovo je ime Marcel Lucont. Jednom je već nastupio u Zagrebu i prostor je bio premali za njega, zato će se ovaj put njegov nastup održati u maloj dvorani kluba Boogaloo.

Marcel je izuzetan, ciničan i vrlo,  vrlo zabavan. Šali se na račun Engleza, Francuza i svih onih koji mu se nađu na putu... a uskoro ćemo to biti i mi!

Naravno kako bi Boogaloo zadržao svoje hrvatske korijene, večer za Marcela otvara Aleks Curać Šarić i to na engleskom jeziku.

Marcel Lucont francuski je vodeći mizantrop i ljubavnik. Izdavan i nagrađivan od sebe samoga za knjige čiji je sam autor uključujući i njegov europski vodič Ménage À Cinq, njegovo viđenje nesputanih londonskih žena rukovoditelja, "Whores D'Oeuvre" i njegov L.A. vodič, "Diagnosis: Merde".

aleks_web.jpg
Aleks Curać Šarić

Marcel boravi u Londonu i ostat će tamo sve dok će moći trpiti njihovo zanovijetanje.

Marcel se može pohvaliti i nagradama za Best Headliner Edinburg Fringe 2010 i za Best Individual Comedy - Buxton Fringe 2009!

Aleksa Curaća Šarića ne treba previše predstavljati, tek treba napomenuti kako je proglašen za najboljeg izvođača festivala Panč Zagreb 2010! od strane publike i ostalih izvođača.

Broj mjesta je ograničen i zato rezervirajte svoju ulaznicu i stol na sretna.lubenica@gmail.com ili na 099 6739 888.

Vidimo se u srijedu 29.09. u 21h, Klub Boogaloo, Vukovarska 68 (bivši OTV dom).
Cijena ulaznice 50kn.

21.09.2010. 12:44:27
http://metro-portal.hr/francuski-komicar-marcel-lucont-sljedeceg-tjedna-u-booglaoou/48363/