Metro-portal.hr

objavljeno 24.01.2021. 15:01:00
NAJAVE

Finalisti izbora Women’s World Car of the Year

Trenutačno WWCOTY čini 48 ženskih novinarki koje se bave automobilima iz 38 različitih zemalja

Womens World Car of the Year
Womens World Car of the Year (Automania)

Žiri izbora Women's World Car of the Year (Ženski izbor najboljeg svjetskog automobila godine) već su odabrali koji su finalisti koji će dobiti jednu od nagrada koje ovaj međunarodni tim donosi.

Trenutačno WWCOTY čini 48 ženskih novinarki koje se bave automobilima iz 38 različitih zemalja. Izbori su bili vrlo konkurentni, jer kandidati za automobile imaju visoku razinu kvalitete i performansi.

Finalisti su: zenski 2 Novi sustav glasanja predstavljen ove godine zahtijevao je od članova žirija da odaberu svoja tri najbolja automobila u svakoj kategoriji u početnom krugu.

Da bi donijeli odluku, suci su razmotrili aspekte poput sposobnosti na cesti, prostora i udobnosti, povezanosti, sigurnosti, ekonomičnosti potrošnje goriva, vrijednosti za novac plus stil i dizajn.

Odabrani automobili bili su oni koji su lansirani od siječnja do prosinca 2020. Nekoliko žena spisateljica izvijestilo je u posljednjem trenutku o "natezanju" da voze automobile koje prije prosječnog datuma nisu mogle testirati. Suci sada moraju voziti sve automobile s popisa koje ranije nisu vozili do 19. veljače.

Pobjednik u svakoj kategoriji bit će objavljen krajem veljače. Konačni pobjednik bit će onaj koji prikupi najviše glasova i bit će objavljen tijekom Međunarodnog dana žena.

Pogledajte koji su modeli u igri na automania.hr

24.01.2021. 15:01:00
http://metro-portal.hr/finalisti-izbora-womens-world-car-of-the-year/129979/