Metro-portal.hr

objavljeno 20.03.2013. 05:12:00
ODLIČNO!

Filmski festival smijeha FIFES u Studiju smijeha

Prvi filmski festival smijeha – FIFES je 5. i 6. travnja 2013. u STUDIJU SMIJEHA Vlaška 92, Zagreb

Svi na FIFES!
Svi na FIFES! (FIFES)

Pozivamo sve na 1. Filmski festival smijeha - FIFES, koji će se održati 5. i 6. travnja u Studiju smijeha, Vlaška 92, Zagreb!
LINK

Grupa entuzijasta okupljenih oko FFVAL-a, Davora i Mije Rogić, Jadranke Brečak Rogić i Morene Begić, pokrenula je 1. Filmski festival smijeha - FIFES - www.fifes.eu. Inicijativu su prepoznali i drugi: Ana Pejić-Kanapejić komunikacije, Studio smijeha, Komedija s nogu, spiffest - San Pedro International Film Festival, Američko veleposlanstvo, Hrvatski filmski savez, portali Business.hr, Metro, Net.hr, Filmski.net, Port.hr, Foto vijest, Female, Femina, Večernji, Hrvatski filmski portal - Moj film te mnogi drugi.

Krenuli smo s dobrom voljom da zaživi pozitivan duh, da istaknemo smijeh kao lijek u svakodnevici. Želja nam je promovirati prijeko potrebnu vedrinu i smijeh u društvu. Postanite i Vi dio festivala i dajte svoj glas po vama najsmješnijem filmu, jer je jedna od nagrada - nagrada publike.

Ulaz je slobodan!
Dođite i smijte se zajedno s nama u dobroj atmosferi.

Smijeh je lijek i najbolje sredstvo za borbu protiv problema, uz to je i besplatan i ne izdaje se na recept. Jedan je od najdivnijih lijekova koje smo izmislili, stoga izliječimo svijet zabavljajući ga. Trebamo izmamiti i iskoristiti smijeh kako bismo postigli sreću i uspjeh u životu. Smijeh je umijeće i vještina, najmoćnija navika na svijetu.

Smijeh je ispušni ventil naše duše, on je odraz mnogih vrlina kao što su: plemenitost, nesebičnost, optimizam, altruizam, nada, empatija, radost, vedrina, sreća... Zato smo mi, organizatori festivala, odlučili pružiti priliku svim ljudima dobre volje koji žele izraziti svoju kreativnu dušu na poseban, zabavan, smiješan i vedar način, putem filmske umjetnosti kao prekrasnog načina ljudskog izražavanja.

Nagrade su:

1.
1. kategorija - filmovi do 18 god / 1., 2. i 3. nagrada
2. kategorija - od 18 god / 1., 2. i 3. nagrada
3. kategorija - komercijalni film / 1. nagrada

2.
Nagrada publike - 1. i 2. kategorija

3.
Nagrada dječjeg žirija - 1. kategorija / filmovi do 18 god.

Nagrađuje:
Atelier Čuraj Jakovljević
Hotel Phoenix
Kozmetički salon Senjka
Prof. Aurelija Rogić

20.03.2013. 05:12:00
http://metro-portal.hr/filmski-festival-smijeha-fifes-u-studiju-smijeha/77142/