Metro-portal.hr

objavljeno 23.06.2015. 15:02:00
PRIJAVITE SE

Filmaonica Froom Bacača sjenki i ovo ljeto na Tuškancu

Službeno otvorenje Froooma bit će obilježeno dan prije početna radionica, u nedjelju 28. lipnja u posljepodnevnim satima

Filmaonica Frooom ponovno na Tuškancu
Filmaonica Frooom ponovno na Tuškancu (Bacači sjenki)

Već četvrtu godinu za redom Bacači sjenki pojačani svojim suradnicima iz najrazličitijih profesija i umjetnosti - od psihologije do video mappinga - organiziraju intermedijalnu filmsku školu Frooom. I ove godine djeca i mladi u uzrastu od 8 do 13 godina mogu uživati u hladu Tuškanca te provesti prve dane ljetnih praznika u kreativnoj igri, stvaranju, gledanju filmova, diskusijama, ponekim svađama kreativnog potencijala i svemu onomu što šaroliki svijet Froooma nudi.

Službeno otvorenje Froooma bit će obilježeno dan prije početna radionica, u nedjelju 28. lipnja u posljepodnevnim satima. U goste stiže nizozemski glazbenik i umjetnik Martien Groeneveld koji na svojim vlastitim instrumentima neobičnih oblika i ludih dimenzija stvara moguće i nemoguće zvukove. S njime se Frooom službeno otvara tog nedjeljnog posljepodneva u kinu Tuškanac!

Prijave za samu školu se šalju na frooom.filmskaradionica@gmail.com ili 098 98 29 347, kao i rezervacije na jednom od termina:

29. lipnja - 3.srpnja / 6.srpnja - 10.srpnja / 13. srpnja - 17. srpnja (prvi termin je već opasno popunjen).

Iza iste adrese krije se i stručni žiri koji pregledava autorske filmove budućih Frooomovaca na temu Zašto volim film te do isteka zaliha dijeli besplatno mjesto na drugom i trećem terminu - stoga djeco, primite svoje mobitele, fotiće i ostale gadgete u ruke, pokažite zašto volite film i uradak pošaljite na frooom.filmskaradionica@gmail.com!

Ostale informacije nalaze se na www.frooom.eu.

To je Frooom s tri o!

23.06.2015. 15:02:00
http://metro-portal.hr/filmaonica-froom-bacaca-sjenki-i-ovo-ljeto-na-tuskancu/92502/