Metro-portal.hr

objavljeno 22.11.2010. 14:41:00
AQUARIUS AFTER PARTY

Filip Motovunski & Bass Culture nakon ST!llnessa i Antenata

Sve popularniji istarski DJ i producent Filip Motovunski zajedno s našim najstarijim soundsystemom Bass Culture zabavljat će vas nakon koncerta

Trip To Zion
Trip To Zion (Antenat/ST!llness)

Dio audio- vizualne poslastice koja vas očekuje u Aquariusu ovog petka, 26. studenog nakon koncerta ST!llnessa i Antenata su sve popularniji istarski dj i producent Filip Motovunski i Bass Culture, najstariji reggae soundsystem u Hrvata te ekipa Trip to Zion kolektiva koja će zaokružiti čitavu priču svojim 'visualsima'.

Filip Motovunski je 20 - godišnji d'n'b/jungle DJ i producent. Dio je bivše hiphop/dnb/jungle grupe PCP koju čine Ivan Babić (Boost) i sam Filip za koju već oko sedam godina radi produkciju i MC-ja. Danas stvara svoje jungle/dnb trake, član je Kingstoned Soundsystema iz Zagreba i svjetske Jungle/dnb etikete Junglexpeditions za koju je nedavno izdao "Ta Pa Tap" digitalni EP od pet pjesama koji se nalazi i na Beatportu.

Autor je već dobro poznatih obrada "Djevojke u ljetnim haljinama", "Kad bi svi", "Ta pa tap", "Koke linija"... Trenutno radi na prvim fizičkim izdanjima za njemački BalkanBreaks label među kojima je obrada svima dobro znane pjesme Kirila Džajkovskog "Jungle Shadow", te remix hita "Vidi Vidi Vidi" Dubioze Kolektiv.

Zadnje dvije godine odvrtio je čak 200-tinjak partija u Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Srbiji, Njemačkoj s velikim glazbenim imenima. Unazad dvije godine organizira klupski program "DRAMA" u Max Magnusu u Pazinu gdje dovodi DJ-e i MC-e s područja cijelog Balkana i zapadnije. Upravo njemu možemo zahvaliti što je Istra doslovno poludjela za drum&bass soundom, a njegova produkcija uveseljava svakog clubbera diljem zemlje!!!

Neposredno prije nastupa u Aquariusu izbacuje obradu poznate dječje pjesme "Nije lako bubamarcu", koja je na Facebooku automatski postala veliki hit među njegovim obožavateljima!

www.myspace.com/filipmotovunski

Ekipa Trip To Ziona korača prema svom šestom rođendanu, a iza sebe ima pregršt organiziranih koncerata i klupskih večeri druženja po raznim zagrebačkim klubovima, kao i promotivnih aktivnosti za druge klupske večeri i festivale. Također su stalni gosti Seasplash & Outlook festivala, koji su prožeti sa VJ & DJ izdanjima Trip To Zion kolektiva. Jedan od značajnijih projekata je produkcija spota glazbene skupine Elemental 'U mojoj glavi', a i iskazali su se kao stalni vizualni tim na nastupima sve popularnije skupine ST!llness. Nakon što su nastupili na rasprodanom koncertu Elementala u Boogaloou, dolaze u Aquarius dati vizualnu podršku ST!llnessima i Antenatima.

www.myspace.com/triptozion

Bass Culture slovi za naš najstariji soundsystem, čemu ide u prilog činjenica da je osnovan sada već daleke 1999.g. Hrvatskoj reggae publici priuštili su respektabilna gostovanja poput Overproof Soundsystem-a,  Misty In Roots-a (ZWRF 2006. ), Easy Star All Starsa, Dub Syndicate-a, Pitch Blacka (2007. i 2009.), Ranking Joea (ZWRF 2004.), Zion Train-a, King Shiloh-a, Jah Free-a, Dreadzone-a (2008. i 2009.) i mnogih drugih...

www.myspace.com/bassculture

Cijena ulaznice: 60 kn u pretprodaji, 80 kuna na ulazu u klub.

Pretprodajna mjesta: Aquarius klub, Aleja Matije Ljubeka bb; Aquarius Shop, Varšavska 13; Rockmark, Berislavićeva 13; Dirty Old Shop, Tratinska 22

Vrata kluba se otvaraju od 21 sat, a koncert počinje točno u 22 sata!

22.11.2010. 14:41:00
http://metro-portal.hr/filip-motovunski-and-bass-culture-nakon-koncerta-stllnessa-i-antenata/51570/