Metro-portal.hr

objavljeno 23.06.2013. 14:10:00
MMM

Fetiši horoskopskih znakova

Svaki horoskopski znak ima neki fetiš koji pokazuje ili potiho sanja o njemu, pa ispunite onda partneru skrivene želje!

Kakve fetiše imaju znakovi horoskopa
Kakve fetiše imaju znakovi horoskopa (FreeDigitalPhotos)

Seks je, naravno, vrlo važan dio svake veze, a mnogi ljudi potajno sanjaju o nekim stvarima koje ih je strah reći partneru. Pročitajte skrivene želje horoskopskih znakova i ugodite partneru kako bi on ugodio vama!

Ovan, primjerice, mora osjetiti adrenalin, pa mu je jutarnji seks pravo zadovoljstvo, a pritom bi mu bilo drago da ga partner malo snažnije povuče za kosu. Mošus je miris koji seksualno najviše stimulira Ovnove.

Bik voli snažno i strastveno ljubljenje, a još ako to bude po vratu, ludilo počinje. Nije loše kraj Bika uvijek imati čokoladu koja im je pravi afrodizijak i obožavaju je.

Blizanci su najviše napaljeni na brzi seks, a i oralni im spada na sam vrh želja. No, ako vam je pri ruci kakva seksualna igračka, brzo će je i rado upotrijebiti.

Rak obožava dodire po trbuhu i grudima, a igranje seksualnih uloga mu je izuzetno zabavan i drag oblik seksa. Vjerovali ili ne, ako Raka odvedete u hotel, očekuje vas pravi vatromet strasti.

Lav je, naravno, pravi pravcati egzibicionist, a neizmjerno ga uzbuđuje seks na plaži, seksualno grickanje i grebanje, a ako ubacite i koji kompliment po putu, Lav će vam ispuniti sve najskrivenije želje. 

Djevica ima aureolu ukočenosti, no zapravo obožava vezanje u krevetu, od poveza preko očiju do lisica. Svakako nabavite seksi donje rublje, Djevice ga obožavaju i na sebi i na partneru.

Vaga nije baš samozatajna kako izgleda, a erogena zona na koju se najviše pali je stražnjica. Ako viri iz nekog kostima, još i bolje.

Škorpion neće puno razmišljati kad se ukaže prilika za seks na javnom mjestu ili u vodu, a misterije je strašno pale, pa ako nabavite kakvu masku, bit će još zabavnije.

Strijelac je sav u avanturama, tako da će, kao i Škorpion, vrlo rado pokazati svoje seksualno umijeće na javnom mjestu, a odmah će pozitivno odgovoriti i na pozive na maštovite seksualne igrice.

Jarac stalno razmišlja o seksu na visini, pa je tako u klubu onih sa seksualnim iskustvima u avionu najviše Jaraca, no dovoljna će biti i planina ili neki prilično visok kat poslovnog tornja s dobrim pogledom. 

Vodenjak voli bezobrazne razgovore i u njima je pravi majstor, kao i u telefonskom, cyber i grupnom seksu, a nisu im strane ni seksi igračke svih vrsta. 

Ribe imaju stopala kao najjaču erogenu zonu, a naročito prste. Ribe su i poznati voajeri kojima nije strano snimanje vlastitih seksualnih iskustava. 

23.06.2013. 14:10:00
http://metro-portal.hr/fetisi-horoskopskih-znakova/78900/