Metro-portal.hr

objavljeno 20.02.2019. 18:01:00
SAVJETI

Feng shui pravila za privlačenje novca

Postoje mnoga jednostavna Feng Shui pravila za snažnu energiju privlačenja novca, pa evo nekoliko glavnih

Privucite sreću u dom!
Privucite sreću u dom! (Arhiva)

Feng shui, drevna kineska filozofija ostvarivanja harmonije može vam pomoći da poboljšate energiju u svom domu i uredu i privučete blagostanje.

Postoje mnoga jednostavna Feng Shui pravila za snažnu energiju privlačenja novca: 

Bacite višak stvari - neka vaš dom i mjesto gdje radite bude bez nepotrebnog nereda. Zatrpan prostor ne može privući niti zadržati energiju bogatstva. Može osjećati veliku moć kada se osobodite svega, stoga možda želite napraviti popis stvari koje trebate napraviti. Ako nemate puno vremena za ovakvo detaljno pospremanje, odvojite 30 minuta dnevno za sređivanje prostora i rješavanje viška stvari.

Jak ulaz u dom - stvaranje snažnih ulaznih vrata važno je jer vaša kuća treba red da privukla novacodnosno chi (univerzalnu energiju). Ulazna vrata se zovu Usta od chija, a njezina snaga i povoljna energija važni su za dobru energiju u kući. Zaštitite svoja vrata ako je potrebno sa simbolima obilja i sreće. Na primjer, nemojte u blizini imati spremike za otpad, recikliranje ili stare posude. Isto tako osigurajte da se prednja vrata široko otvaraju bez škripanja. Želite biti sigurni da postoji ravnoteža i sklad čim uđete kroz vrata. 

Prostor za novac - stvoriti ovakav prostor je jako dobro, ali ga je važno održavati. Tipično mjesto je ono gdje se bavite financijama ili radni dio stana. Uključite elemente kao što su drvo koje predstavlja novac i bogastvo. Plava boja i fotografije rijeke, jezera ili mora predstavljaju vodu koja hrani drvio. Naravno možete koristiti ogledala i biljke koje simboliziraju prosperitet.

Simboli koji prizivaju bogatstvo - postavite Feng Shui simbole u vašem domu koji donose bogatstvo i obilje. Možete koristiti klasične simbole ili ovo što je vama obilje. Zlato predstavalja bogatstvo i ta boja ima jaku vezu s novcem. Zlatnu boju možete koristiti na slikama, jastucima, sagovima i drugim predmetima u vašem domu i uredu.

Slobodan protok energije - redovito provjeravajte protok chija u vašem domu i uredu. Vaš cilj treba biti  privlačanje obilja. Neka vaš dom bude udoban sa smirenim ritmom. Na primjer, pobrinite se dahodnici budu bez nereda i s ugodnim slikama na zidovima.

Uredna kuhinja - kuhinja simbolizira hranu, stoga se smatra najvažnijim dijelom vašeg doma. Osigurajte da je svijetla i prostrana. Ako imate malu kuhinju, učinite je većom dodavanjem ogledala kako biste dobili osjećaj većeg prostora. Neka kuhinja bude čista, a smeće ne treba biti vidljivo. Svježe cvijeće i voće važan su dodatak takvom prostoru. 

Voda je važna - ako ste u mogućnosti dodajte vodu u prostor. Mala fontana ili akvarij svakako su dobri. Vodite računa da voda bude uvijek čista i održavana inače neće dobro utjecati na vaše prihode.

20.02.2019. 18:01:00
http://metro-portal.hr/feng-shui-pravila-za-privlacenje-novca/117014/