Metro-portal.hr

objavljeno 09.10.2019. 11:01:00
SAVJETI

Feng shui pomaže u organizaciji života

Feng Shui dovodi ravnotežu u život tako da vas navodi da pratite pravila svemira koji zauzvrat nudi odličnu organizaciju

Krajnji je čas da se bolje organizirate
Krajnji je čas da se bolje organizirate (Arhiva)

Osobama koje se ne mogu organizirati može patiti privatni i poslovni život, a kako do toga ne bi došlo postoji riješenje koje nudi Feng Shui. Feng Shui dovodi ravnotežu u život tako da vas navodi da pratite pravila svemira koji zauzvrat nudi odličnu organizaciju.

Pa što treba napraviti? Jednostavno je, treba organizirati prostor oko sebe tako da oslobodite mjesto za nove stvari koje će ući u vaš život.

Uvijek ulazite na glavna vrata

Ako u svoj dom imate mogućnost ući kroz garažu ili stražnji ulaz, savjetuje se da to ne činite već da u dom uvijek ulazite kroz glavna vrata. Sporedni ulazi su često stari, ružni, zapostavljeni i oronuli, a prilikom ulaska u dom trebali bi osjećati pozitivnu energiju i zato se savjetuje da uvijek ulazite kroz lijepo uređene dijelove.

Kupaona uvijek treba biti čista

Kupaonica je mjesto u vašem domu u kojem bi trebalo uvijek sve biti uredno. Ručnike stavite da vise na vješalicama, a kada potrošite neke kozmetičke preparate odmah ih bacite u smeće i nikada ih nemojte dugo držati u kupaoni.

Više savjeta pročitajte na blogu zenskisvijet.com

Piše: Ana Zibar/zenskisvijet.com
09.10.2019. 11:01:00
http://metro-portal.hr/feng-shui-pomaze-u-organizaciji-zivota/121175/