Metro-portal.hr

objavljeno 21.04.2019. 11:16:00
SAVJETI

Feng shui - kako privući novac

U svom domu i životu stvorite uvjete za neometano strujanje životne energije, a samim tim ćete osigurati sigurnost i blagostanje

Feng shuijem do novca
Feng shuijem do novca (Arhiva)

Možda će vavm izgledati čudno da pravilnim postavljanjem stvari po kući i uredu možete utjecati na veću zaradu novca , no prema Feng shuiju to je vrlo važno.

Stvar je u tome da u svom domu i životu stvorite uvjete za neometano strujanje životne energije, a samim tim ćete osigurati sigurnost i blagostanje.

Popravite sve pokvareno - posebno slavine i krov ako prokišnjava. Voda po Feng shui učenju može označavati dvije stvari: novac i emocije. Zašto baš te dvije stvari? Jednostavno, a novac i emocije su vrsta energije koja, opet, kao i voda, ima svoj tok. Popravljajući stvari u svom domu, popravljate svoj život.

Redovno održavajte peć - o Feng shui učenju, peć na drva simbolizira obilje i bogatstvo. Vodite računa da je uvijek čista i da redovno održavate dimnjak. Na ovaj način otvorit ćete put energiji koja će omogućiti stvaranje više poslovnih prilika, a samim tim i zaradu.

Simboli - kada prođete kroz ulazna vrata, što vam se nalazi na lijevoj strani prostorije u kojoj se nalazite? Po starom tibetanskom učenju, upravo taj dio vašeg doma predstavlja dio vrlo važan za novac. Što se tu nalazi? Jesu li stvari uredno složene ili u potpunom kaosu? Ako je sve nabacano i neorganizirano, moguće je i da su vaše financije u istom takvom kaosu. Je li u tom dijelu kućna biljka koja brzo napreduje i oduševljava mirisom? Onda očekujte da će i vaše financije isto tako napredovati. Da bi energija te priliv novca bili što veći i sigurniji, na zidove stavite slike prirode, drveća, vodopada, jedrenjaka, rijeke ili možda konja u galopu. Svaka ova slika simbolizira slobodu te priziva pozitivnu energiju u vaš dom.

Uredite ulazna vrata - vrlo je važno da ulazna vrata odišu dobrodošlicom. Uklonite sve nepotrebne stvari (smeće, drva, staru obuću), jer će one zakrčiti put pozitivnoj energiji. Također, vodite računa da je zvono na vratima u funkciji, kako biste čuli kada poslovna prilika pozvoni na vrata. Adresa i broj kuće (ili stana) moraju biti lako uočljivi, kako bi energija brzo pronašla put do vašeg doma.

Zatvorite poklopac na WC školjci - kupaonica predstavlja velikog "potrošača" pozitivne energije. Voda iz slavine otječe u odvod, a i puštanjem vode u WC školjku također trošite znatne izvore energije. Zato, zatvorite poklopac na WC školjci kako biste spriječili da energija ode od vas. I bilo bi dobro kada bi na cijev iza školjke zavezali crvenu mašnu, koja će, po Feng shui pravilima, zaštititi vaše financije.

21.04.2019. 11:16:00
http://metro-portal.hr/feng-shui-kako-privuci-novac/118099/