Metro-portal.hr

objavljeno 03.05.2010. 13:00:49
LJETNA ZABAVA

Feel Free Fest u Aquariusu Zrće

Feel Free Fest traje od 26. do 29. srpnja, a ulaznice možete osvojiti već sada

(Aquarius)

Na srpanjskom će FEEL FREE FEST-u u Aquariusu zasvirati naši talijanski susjedi Crookers, DJ i producentski duo, najpoznatiji po singlu „Day 'n' Night", kojeg su plasirali u suradnji s američkim reperom Kid Cudijem. Momci su upravo objavili svoj prvi album „Tons Of Friends" i na njemu ugostili  mnogobrojne prijatelje sa scene, poput Soulwax, Roisin Murphy, Kelis, Pitbull, ali i Will.I.Am, predvodnika grupe Black Eyed Peas koji je rekao da su Crookers bili inspiracija za njihov posljednji album.

Drugog dana festivala u goste nam dolazi Fedde Le Grand, posebno obožavan od domaće publike, koja se na njegove nastupe masovno odaziva. Le Grandov megahit „Put You Hands Up For Detroit" ušao je u legende plesne glazbe toliko da ga je i Madonna koristila kao podlogu za svoju koncertnu verziju hita Music. Fedde je upravo izdao kompilacijski CD za Toolroom Records koji obara rekorde u prodaji na najvećem online dućanu Beatport.

Dan poslije, publiku će na plesnom podiju zagrijavati njemački DJ i producent Tocadisco, autor preko 60 internacionalnih remikseva, i to glazbenika kao što je Moby, Tiga ili New Order. Tocadisco je, osim toga, napisao i napisao pjesmu za album Davida Guette „Pop Life" te zaradio MTV-jevu nagradu "Best International Dance 2008".

Posljednji, četvrti dan festivala plesnim podijem će zavladati ritmovi Afrojacka, nizozemskog DJ-a i producenta koji je remiksirao klasik Robin S. „Show Me Love", a nedavno i hit Kid Cudija feat. Kanye West „I Make Her Say (Poke her face). 

Aquarius ove godine na Jadran dovodi trenutno najaktualnije i najsvježije DJ-eve koji pune svjetske klubove i arene - Feel Free Fest održat će se na Zrću od 26. do 29. srpnja!

Dijelimo 5x1 ulaznicu za Feel Free Fest, a dobitnike ćemo proglasiti već u petak 14. svibnja!

03.05.2010. 13:00:49
http://metro-portal.hr/feel-free-fest-u-aquariusu-zrce/39176/