Metro-portal.hr

objavljeno 11.05.2010. 15:49:50
Umagination

Fatboy Slim 28. svibnja u Umagu!

Svjetska DJ zvijezda i producent prvi put u Hrvatskoj

Fatboy Slim je britanski DJ i producent te pionir elektroničke plesne glazbe koja je postigla masovnu popularnost sredinom 90-ih godina, za što dobar dio zasluga treba pripisati njemu i srodnim mu izvođačima poput Daft Punka i Chemical Brothersa.

Do sada je prodao više od 8 milijuna albuma, a njegova glazba je definirala žanr i promovirala ga u jednog od najboljih svjetskih DJ-a s megahitovima poput "Praise You", "Weapon of Choice" i "Rockafeller Skank".

Njegova diskografija obuhvaća pet samostalnih albuma: "Better Living Through Chemistry" "You've Come A Long Way, Baby", "Halfway Between The Gutter And The Stars", Palookaville, te "Greatest Hits - Why Try Harder".

U veljači ove godine, zajedno s Davidom Byrneom, bivšim frontmanom Talking Headsa, objavio je dvostruki konceptualni album "Here Lies Love", koji oslikava "Život Imelde Marcos".

Fatboy Slim nastupa isključivo na vodećim svjetskim glazbenim festivalima i događanjima te godišnje održi od 10 do 20 ekskluzivnih nastupa.

Po prvi put će nastupiti u Hrvatskoj 28. svibnja na open air koncertu na stadionu Stella Maris u Umagu.

Riječ je o koncertima koji prosječno privuku više od 20.000 posjetitelja, a Umag je najmanji grad u kojem će nastupiti tijekom ove godine.

Karte za nastup Fatboy Slima u Umagu prodaju se u poslovnicama Eventima (www.eventim.hr) i u dućanima Transport Footweara, a cijena u promotivnoj prodaji  je 125 kuna.

Karte će se na sam dan koncerta moći kupiti po cijeni od 180 kuna, paket-aranžmani po cijeni već od 250 kuna uključuju kartu za nastup Fatboy Slima te smještaj u hotelu (3*) u Umagu.

11.05.2010. 15:49:50
http://metro-portal.hr/fatboy-slim-28-svibnja-u-umagu/39765/