Metro-portal.hr

objavljeno 04.05.2015. 14:47:00
PARTIJANA

Fantasy Land Pool Party

Fantasy Land POOL PARTY: Ljeto počinje u Samoboru uz vrhunski LINE UP, zgodne cure i koktele

Fantasy Land Pool Party
Fantasy Land Pool Party (FLPP)

Već četvrtu godinu zaredom, Samobor otvara ljetnu sezonu i održava prvi, pravi i originalni POOL PARTY pod nazivom Fantasy Land. Organizatori Fantasy Landa i ove godine garantiraju nezaboravno muzičko iskustvo uz vrhunski DJ LINE UP, bazene, ledene koktele i totalno cool ekipu koja se svake godine iznova vraća i stvara jednu priču koja izgleda ima još mnogo novih nastavaka.

Uz već poznati DRINKS: ALL INCLUSIVE princip, na bazenima Vugrinščak će vas uz cjelodnevni program u ljetnom ritmu držati izvođači poput: Kosta Radman, Matroda, Golddiggers, Jurki, DJ eM Bee, DJ DEY (Slovenija) i dBA, a voditelj programa je Gidra iz grupe Connect.

VIMEO VIDEO EMBED UZ NASLOV: Fantasy Land POOL PARTY 2014. | Official aftermovie

Ne brini za cugu, plati kartu i uživaj cijeli dan

Fantasy Land event drugačiji je od ostalih upravo zbog poznatog DRINKS: ALL INCLUSIVE pristupa koji vam omogućava da u cijeni karte u kompletnoj ponudi ledene cuge neograničeno uživate cijeli dan. A ogladnite li, ne brinite, organizatori su se pobrinuli i za roštilj, tako da uistinu ne morate brinuti o ničemu. Omjer cure/dečki striktno je podijeljen 50:50, a broj karata je ograničen.

Zgrabi svoj EARLY BIRD

Early bird tickets, za one najbrže, puštene su u prodaju 01.05.2015., a možete ih odmah kupiti ovdje: http://bit.ly/EntrioFLPP - požurite, broj EARLY BIRD karata ograničen je na 100.

Isto tako, ulaznice možete kupiti i kod Fantasy Land promotora, te u mnogim putničkim agencijama i kod prodajnih partnera koje možete pronaći ovdje: http://bit.ly/FLPPtickets

Preporučamo ti i da lajkaš službenu Facebook stranicu Fantasy Land-a kako bi u nagradnoj igri osvojio besplatne ulaznice, a za slike s prošlih evenata, Fantasy Land prati i na Instagramu.

Zapamtite: Ljeto počinje u Samoboru uz Fantasy Land POOL PARTY!

SLUŽBENI WEB: www.fantasy-land.com.hr | #weAREallONE #musicONworldOFF #FLPP


04.05.2015. 14:47:00
http://metro-portal.hr/fantasy-land-pool-party/91543/