Metro-portal.hr

objavljeno 13.12.2013. 11:54:00
NAJAVE

Fantastični Il Divo ponovno u Zagrebu

Multi- platinasta skupina IL Divo kreće na turneju povodom novog albuma ’’A Musical Afair’’ prepunog brodvejskih hitova

Sjajan koncert se sprema ...
Sjajan koncert se sprema ... (Arhiva)

Nakon fantastičnog niza koncerata u njujorškom Marquis Teatru, Il Divo - klasična crossover grupa koja je oborila sve rekorde prodaje I iza sebe ima vise od 26 milijuna prodanih albuma - u Hrvastku stiže po drugi put s novim nastupom pod nazivom "IL DIVO - A MUSICAL AFFAIR: NAJBOLJE PJESME S BROADWAYA UŽIVO" u dvorane diljem svijeta, a u Zagreb, po treći put, dolaze 30. rujna slijedeće godine .

Još uvijek se pamti njihov spektakularni, drugi nastup u I to u Zagrebu (prvi je bio Puli, no zatvoren za javnost) na kojem su oduševili tisuće obožavateljica I obožavatelja koji su prepoznali posebnost I kvalitetu ovog kvarteta.

Četvorka se u Hrvatskoj I svijetu proslavila s milijunima prodanim albuma, imali su 50 broj jedan hitova, primili 160 zlatnih I platinastih nagrada. Album ''A Musical Affair'' je inspiriran svjetskim poznatim predstavama s Broadwayja poput „Phantom of the Opera" i „Carousel and West Side Story". Na šestom studijskom albumu gostuju Barbra Streisand, Kristin Chenoweth, Nicole Scherzinger, Heather Headley i Michael Ball što ga čini iznimnim izdanjem. Svojim snažnim i emotivnim interpretacijama dodali su novi štih poznatim klasicima poput "Some Enchanted Evening" (South Pacific), "Bring Him Home," (Les Miserables), "Tonight," (West Side Story).

Po prvi put u karijeri, Il Divo je nedavno nastupao na brodvejskoj pozornici. Na koncertima su se izmjenjivale najpoznatije pjesme iz brodvejskih mjuzikala kojima su osobnu notu dali Carlos, David, Urs I Sebastian. Kao posebna gošća pridružila im se Heather Headley, jedna od trenutno najpoznatijih pjevačica na 'daskama koje život znače' . Članovima kvarteta mjuzikli nisu nepoznati; Carlos je glumio u '' Les Miserables'', a David u ''La Boheme'' 2003. koja je sedam puta bila nominirana za prestižnu nagradu Tony.

Novi show razvio je Brian Birk, dugogodišnji suradnik Il Divo I umjetnički director koji je zaslužan I za nastupe La Reve I Celin Dion u Las Vegasu, kao I Eltona Johna, Roda Stewarta I grupe The Killers.

Album '' A Musical Affair'' prikazuje romantično I emocionalno izvođenje pravih klasila kao što su ''Some Enchanted Evening'' (South Pacific), ''Bring Him Home'' (Les Miserables), ''Tonight'' (West Side Story) I mnogih drugih, na njihov jedinstven, upečatljiv način. Il Divo ove popularne pjesme donosi u novim aranžmanima a kako to zvuči provjerite 30. rujna u Areni Zagreb!

Ulaznice su uskoro u prodaji na svim ovlaštenim prodajnim mjestima Eventima a podjeljene su u slijedeće kategorije:

PREMIUM PARTER - 699 kn
PARTER 1- 499 kn
PARTER 2 - 457 kn
PARTER 3 - 404 kn
TRIBINA DOLJE 1 - 457 kn
TRIBINA DOLJE 2 - 404 kn
LOŽE - 996 kn

U prodaji se nalaze I VIP paketi koji uključuju ulaznice I druženje s izvođačima, a dostupni su isključivo preko www.ildivo.com .

Ne propustite ovaj divan koncert I poklonite si za slijedeću godinu jednu predivnu glazbenu aferu.....

13.12.2013. 11:54:00
http://metro-portal.hr/fantasticni-il-divo-ponovno-u-zagrebu/82151/