Metro-portal.hr

objavljeno 21.01.2010. 09:26:50
POZOR, POZOR

Poziv svim budućim studentima: Dođite na 14. smotru Sveučilišta u Zagrebu

Odabir studija jedna je od ključnih odluka kojom ćete si odrediti profesionalni, ali i životni put - zato se dobro informirajte

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (smotra.unizg.hr)

Srednja škola mladima još uvijek predstavlja razdoblje relativne bezbrižnosti, ali s početkom završne četvrte godine stvari se počinju intenzivno mijenjati. Neki će se odlučiti za pronalaženje posla, no, znatan je i broj onih koji planiraju dalje ulagati u sebe i svoje obrazovanje.

Upravo zbog ovih potonjih Sveučilište u Zagrebu organizira 14. smotru Sveučilišta kojoj je zadaća pravodobno obavještavanje svih budućih studenata o programima studija, dostignućima na pojedinim područjima, opremljenosti svih fakulteta nastavnim planovima, preddiplomskim, diplomskim i poslijediplomskim studijima, kreativnim mjestima za zapošljavanje u pojedinim strukama, novim radnim uvjetima koje osiguravanju poduzetnici i kompanije, uvjetima smještaja tijekom studija u Zagrebu, studentskom životu i o još mnogo drugih detalja.

Nije uvijek lako odabrati studij, odnosno pronaći onaj koji najbolje odgovara željama, interesima i sklonostima pojedinaca, naročito uzme li se u obzir činjenica da ta odluka predstavlja potez koji na neki način određuje profesionalni, ali i životni put. No, zato se Smotra i organizira i na njoj je najlakše pronaći odgovore na sva pitanja vezana uz studij. Na štandovima fakulteta stajat će studenti koji na njima studiraju pa svakako iskoristite tu prigodu da dođete do informacija iz prve ruke i o profesorima i o uvjetima koji tamo vladaju pa i o okolnim kafićima u kojima je najbolja kava.

Smotra će se održati od 21. siječnja do 23. siječnja u prostoru Studentskog centra Zagreb (Savska 25) pa se svim budućim studentima preporuča da odaberu bar jedan dan za posjet i svakako se pojave na njoj.

Inače izložbeni prostori će za posjetitelje biti otvoreni:

21. siječnja od 10.00 - 18.30 sati
22. siječnja od 10 do 18 sati
23. siječnja od 9 do 16 sati

U slučaju da se iz nekog razloga ne možete duže zadržati, Organizatori Smotre priredili su prigodnu publikaciju "Vodič za buduće studente Sveučilišta u Zagrebu za akademsku godinu 2010./2011." koju možete dobiti na izložbenom prostoru i info-štandu Sveučilišta u Zagrebu. Podsjetimo, ulaz na Smotru je besplatan. Detaljan program događanja, popis svih fakuleta Sveučilišta i dodatne informacije možete pronaći ovdje.

Inače, na Smotri će tijekom tri dana održavanja biti upriličen izniman kulutrno-umjetnički program kao i sportske priredbe i demonstracije pa i modna revija (izložbe, plesne točke, glazbeni nastupi, demonstacija borilačkih vještina, sve od strane studenata).

Ekipa Metro portala pozdravlja sve vas buduće studente i želi vam uspješan odabir i upis na željene fakultete.

21.01.2010. 09:26:50
http://metro-portal.hr/faks-smotra/31114/