Metro-portal.hr

objavljeno 09.05.2012. 08:46:00
PSEĆA DRUŠTVENA MREŽA

Facebook za pse

Nakon što unesete podatke o sebi i svom psu, MatchPuppy će vam ponuditi nekoliko prijedloga vlasnika i njihovih pasa za zajedničko druženje

Fotografija vijesti

Obožavate svog psa i nema toga što ne biste učinili za njega. Pravi vam društvo kad vam je dosadno ili kad ste usamljeni i izvodi kojekakve smiješne poze kad ga slikate, čime zabavlja i sve vaše prijatelje s kojima podijelite te fotografije. S druge strane, sve što traži od vas jest da ga izvedete u šetnju i dobro nahranite. 

Ili možda ipak ne?

MatchPuppy nova je stranica koja je svojevrsna kombinacija društvene mreže i stranice za online dating za pse. Osnovna ideja iza ovakvog projekta vrlo je jednostavna - spojite se na stranicu, registrirate te unesete nekoliko podataka o sebi i svom psu.

Nakon što stranici kažete nešto o tome koliko je vaš ljubimac aktivan i koja su mu omiljena mjesta za šetnju, ona će vam ponuditi nekoliko prijedloga vlasnika i njihovih pasa koji bi mogli biti kompatibilni za zajedničko druženje.

Usluga je zasad dostupna samo stanovnicima New Yorka, ali njezini kreatori vjeruju kako je samo pitanje vremena kad će se proširiti i na ostale gradove i zemlje. Ako je vjerovati komentarima, neki su vlasnici naprosto oduševljeni postojanjem ovakve stranice, dok ju većina smatra potpuno nepotrebnom. Pse ionako nitko ništa ne pita.

09.05.2012. 08:46:00
http://metro-portal.hr/facebook-za-pse/70799/