Metro-portal.hr

objavljeno 12.08.2011. 09:52:00
BOJNO POLJE INTERNET

Facebook i Google+ ratuju i preko igara

Tvrtke su objavile da će dodati niz novih igara na svoje stranice, kao i mogućnosti izravnog reklamiranja kompanija koje proizvode internetske igre korisnicima Facebooka

Fotografija vijesti

Facebook i Google+ jučer su u gotovo isto vrijeme najavile nove korake koje će i jedna i druga tvrtka poduzeti kako bi na svojim stranice privukli što više ljudi novim igrama i poboljšanjima starih, piše Hina.

Google+ je u četvrtak objavio da će ponuditi 16 igara, uključujući i Zynga poker i popularnu Angry birds, koje će postupno uvoditi pa će mogućnost igranja "uskoro biti svima dostupna".

Facebook, koji je u četvrtak navečer okupio 100 proizvođača intenetskih igara u svom sjedištu u Palo Altou u Kaliforniji, objavio je pak niz novih poboljšanja u igranju na svojoj internetskoj stranici kao i bolje mogućnosti izravnog reklamiranja kompanija koje proizvode internetske igre korisnicima Facebooka.

Farmville je najpopularnija igra na Facebooku koju igra više od 200 milijuna korisnika svaki mjesec.

Google je početkom lipnja pokrenuo svoju društvenu mrežu Google+ i u prva dva mjeseca priključilo joj se više od dvadeset milijuna korisnika.

12.08.2011. 09:52:00
http://metro-portal.hr/facebook-i-google-ratuju-i-preko-igara/62187/