Metro-portal.hr

objavljeno 20.07.2011. 11:54:00
HCL RECENZIJA

F.E.A.R. 3 - manje strašan, ali s puno akcije

F.E.A.R. serijal, mješavina strašnog i akcijskog uz koju smo mazohistički uživali, dobio je treći nastavak od strane drugog developera. Jesu nas uspjeli zastrašiti?

F.E.A.R. 3
F.E.A.R. 3 (HCL)

Treći nastavak popularnog i strašnog F.E.A.R. serijala video igara pod razvojnom palicom novog studija postao je nešto manje strašan, ali u isto vrijeme i nešto više akcijski orijentiran. Je li to dobra ili loša stvar? Otkriva HCL u novoj video recenziji.

Dok nas razni horor naslovi u svijetu video igara pokušavaju svim silama dobro zastrašiti, akcijski naslovi su potpuna suprotnost pa nas svojim pristupom obično stavljaju u ulogu mačo muškarca sa zavidnim arsenalom oružja koji se pak ničega ne boji. Originalni F.E.A.R iz 2005. godine, začetnik današnjeg serijala, ostao je zapamćen kao jedna od onih igara koje su uspješno spojile oba pristupa u jednu suvislu smjesu. Bio je strašan i jeziv, a u isto vrijeme i vrlo akcijski orijentiran sa slow-motion efektima, razornim eksplozijama, frcajućim iskrama i brutalnim načinima ubijanja virtualnih protivnika. Usljedilo je par ekspanzija i nastavak, također vrlo dobre igre, a danas na policama dućana imate priliku ugrabiti novi, treći dio F.E.A.R-a koji pak nije razvio originalni studio Monolith.

Što smo na kraju dobili? Ekipa s HCL portala u novoj video recenziji sve objašnjava no definitivno se može reći da je komponenta straha u F.E.A.R-u 3 izvisila. Vrijedi li igru i dalje kupiti pitate se? Pogledajte video i pročitajte punu recenziju na HCL portalu pa prosudite sami za sebe.

20.07.2011. 11:54:00
http://metro-portal.hr/f-e-a-r-3-manje-strasan-ali-s-puno-akcije/61478/