Metro-portal.hr

objavljeno 14.03.2008. 01:21:20

EXIT 08 u znaku žestokog zvuka

Najbolji europski festival trajat će od 10. do 13. srpnja
Najbolji europski festival trajat će od 10. do 13. srpnja (Ivan Klemenčić)

Za novosadski EXIT festival, prema izboru europskih medija najbolji u Europi, koji se ove godine održava od 10. do 13. srpnja, ulaznice se od ovoga tjedna mogu kupiti na službenim prodajnim mjestima i u hrvatskim gradovima.

Cijena četverodnevnog paketa, koja uključuje i mjesto u kampu te prijevoz, je 620 kuna, dok će oni kojima trebaju samo ulaznice za sva četiri dana, to platiti 474 kune. Kamp će ove godine podno Petrovaradinske tvrđave biti otvoren deset dana, a cijena boravka je 146 kuna, a kampiranje će biti moguće samo uz kupljenu ulaznicu.

Zasad su dolazak na EXIT potvrdili Sex Pistols, The Hives, Foo Fighters i Ministry, a očekuje se i jaka elektronska postava predvođena Svenom Vathom i Francoisom Kevorkijanom. 

Svi kupci paketa ulaznica iz Hrvatske morat će na prodajnom mjestu ostaviti potrebne podatke: ime i prezime, datum rođenja, mjesto boravka, spol, broj putovnice, e-mail i broj telefona. Organizatori će sve kupce kontaktirati zbog obavijesti o kretanju autobusa prema Novom Sadu.

Za razliku od lani, kada je EXIT odisao u hip-hop ritmu, ove će godine s glavne pozornice odjekivati većinom gitaristički riffovi. Naime, dosad je potvrđen dolazak Sex Pistolsa, The Hivesa, Foo Fightersa i Ministryja, a čini se da je i Björk ponovno u igri.
Očekuje se također jaka elektronska postava, koju će predvoditi DJ-i Sven Vath, Francois Kevorkian, Ben Watt i Claude Vonstroe.

Piše: Piše: Marko Podrug
14.03.2008. 01:21:20
http://metro-portal.hr/exit-08-u-znaku-zestokog-zvuka/4377/