Metro-portal.hr

objavljeno 12.04.2012. 10:38:00
STREET JUSTICE

Evo što se dogodi kad dovedete malog čovjeka do ruba

I dok većina nas s onim osjećajem grča u želudcu vozi svoje automobile na servis, ovaj je hrabri Rus odlučio očitati vlasnicima autosalona lekciju iz ulične pravde

Fotografija vijesti

Da su prodavači automobila i vlasnici autosalona zaslužili svoj poseban krug pakla, nije nikakva tajna. Uostalom, svaki biznis koji prodaje retrovizore u boji automobila kao dodatnu uslugu ne može očikvati ništa bolje od toga.

I dok većina nas s onim osjećajem grča u želudcu vozi svoje automobile pod garancijom na servis i ne čini ništa osim strpljivo čeka dok zaposlenici pred nama izvode predstavu, a sve kako bi nam mogli naplatiti što više nepotrebnih stvari, postoje ljudi koji su odlučili da naprosto više neće trpiti takav tretman.

Ovaj neimenovani Rus jedan je od takvih neznanih junaka modernog doba. Incident (utjerivanje pravde, rekli bismo) se dogodio u moskovskoj četvrti Dmitrovsky 7. travnja, a sve što znamo jest da je Rus nakon više od tri sata čekanja potpuno izgubio živce i odlučio vrlo zorno pokazati što misli o autosalonu.

U svojoj je trominutnoj vožnji po salonu uništio tri automobila, prozore, blagajnu i pult, zbog čega je salon naposljetku izgledao kao da se u njemu odigrala kakva bitka. S druge strane, kad malo bolje razmislimo, u salonu se možda doista i odigrala bitka - bitka malog čovjeka protiv nepravde. Pogledajte video pa prosudite sami.

Piše: M. Lozančić
12.04.2012. 10:38:00
http://metro-portal.hr/evo-sto-se-dogodi-kad-dovedete-malog-covjeka-do-ruba/69977/