Metro-portal.hr

objavljeno 13.07.2016. 23:02:00
ISPROBAJTE

Evo gdje se obavezno trebate seksati

Problem s kojim se susreću dugoročni parovi je da seks nakon par godina postaje nezanimljiv i ponavljajući. Što napraviti? Proširite svoje horizonte

Mile high club?
Mile high club? (Arhiva)

Najbolja stvar u seksu jest da možete probuditi ono uzbuđenje koje ste imali na početku. Iskušajte neka od ponuđenih mjesta i začinite svoje seksualni život.

Promjena lokacije seksa može unijeti potrebno uzbuđenje u vaš seksulani život i vratiti izgubljeni žar, a mi vam donosimo popis najuzbudljivijih mjesta. Jeste li koje već isprobali?

Avion - svatko tko je bio u avionu i morao trpjeti agoniju sjedenja i višesatnog čekanja trebao bi iskušati uzbudljivo kraćenje vremena seksom. Iako wc prostor u avionu nije velik, ukoliko ga dobro iskoristite možete iskusiti vrlo zabavnu i uzbudljivu vožnju.

Dizalo - oliko ste puta vozeći se dizalom pomisli na seks? Jeste li ikada našli nasuprot seksi osobe i razmišljali kako bi bilo da vam se pruži prilika seksa u dizalu? Dio zabave seksa u dizalu jest pomisao da možemo biti uhvaćeni. Ukoliko još uvijek niste isprobali, svakako povedite svog partnera/partnericu na uzbudljivu i vruću vožnju.

Hauba auta - ada ste mladi i zaljubljeni, mjesta na kojim se možete seksati su ograničena. Mnogi parovi su našli mjesta za seks u autu, no jeste li ikada razmišljali o seksu na vanjskoj strani automobila? Možda zvuči ludo, ali sve zabavne stvari i jesu malo lude.

Plaža - kada razmišljamo o plaži odmah pomislimo na izležavanje na suncu cijeli dan, pijuckanje i uživanje uz zvukove valova. Sama pomisao na plažu je privlačna većini. Zbog sunca se osjećamo bolje i seksi. Pronađite mali privatni prostor i uživajte u čarima koje vam plaža nudi.

Vodopad - ako želite romantičnu, egzotičnu i lijepu destinaciju tada svakako iskušajte seks pod vodopadom. Ova destinacija stvorit će senzualno raspoloženje ... no nekima će već i tuš biti senzacija!

13.07.2016. 23:02:00
http://metro-portal.hr/evo-gdje-se-obavezno-trebate-seksati/99100/