Metro-portal.hr

objavljeno 09.11.2012. 12:17:00
LOL?

Evakuirajte se u svemir, poručuje Čeh Benda Hrvatima

Benda bavi širenjem svoje ideje ljubavi prema izvanzemaljcima i pozivanjem na sprječavanje čipiranja ljudi

Želite li se evakuirati prije propasti civilizacije, javite se Bendi
Želite li se evakuirati prije propasti civilizacije, javite se Bendi (Screenshot)

Ivo Benda je Čeh sa zanimljivom idejom koju nudi svijetom - evakuaciju u svemir kako bi se spasili od zala, reptila i čipiranja.

Na stranici www.andjeli-neba.com.hr stoji hrvatska verzija njegovih tekstova, iz kojih se može shvatiti da se Benda bavi širenjem svoje ideje ljubavi prema izvanzemaljcima i poziva na sprječavanje čipiranja ljudi.

Benda nudi i evakuaciju svemirskim brodom stanovitog Aštara Šerana, izvanzemaljca koji voli ljude i koji predstavlja vezu između ljudi i Stvoritelja.

Uz to, Benda nudi i svoje tekstove, transkripte razgovora s Aštar Šeranom, naputke za kontakt s izvanzemaljcima i detaljnu shemu svemirskog broda za evakuaciju.

Naravno, morate pritom paziti da ne komunicirate s krivim izvanzemaljcima i da vas prije toga reptili u ljudskom obličju ne čipiraju i porobe.

Sve sličnosti s teorijama zavjera koje ste već odavno čuli su, vjerojatno, namjerne, a hoće li netko s Bendom u svemir prije 21. 12. 2012., vidjet ćemo. Najlakše bi bilo Bendu proglasiti luđakom s mesijanskim kompleksom, no u ova luda vremena, tko zna ...

09.11.2012. 12:17:00
http://metro-portal.hr/evakuirajte-se-u-svemir-porucuje-ceh-benda-hrvatima/74769/