Metro-portal.hr

objavljeno 04.06.2010. 16:34:11
MEĐUNARODNI FESTIVAL NOVOG KAZALIŠTA

Eurokaz u MSU - večeras predstava Njarabum + INzg party

Predstava iz Eurokazove produkcije na rasporedu je u 20h, a nakon toga zaplešite na partyju uz DJe Momira Popovića i Marmata

Njarabum - 20h

Anja Maksić Japundžić mlada je redateljica koja je okupila glumce Leonu Paraminski, Marka Makovičića, Anu Kraljević i Petra Cvirna oko teme poremećaja u prehrani. No tema je samo izgovor kako bi se istražile mogućnosti poetskoga govora u kontekstu najbanalnije svakodnevnice. Na pozornici je kuhinja u kojoj Ona i On pripremaju quiche od špinata. Rutina kuhanja neočekivano pokreće sanjarije i fantazme ljubavnog para. Kuhinjski se elementi transformiraju otvarajući pristup u fantazmagoričan svijet u kojem Ona pokušava mijenjati fizičke zakonitosti svoga tijela. Predstava koja počiva na dramskim i pjesničkim predlošcima Radovana Ivšića svojevrstna je posveta nedavno preminulom piscu.

INzg party
DJ Momir Popović & DJ Marmat

Uz Momira Popovića, koji spajajući osnove hip hopa i funka vodi publiku u svijet nekih novih zvukova, nedostajat će samo disko kugla. Dobro poznat u kugovima scratchinga- spaja nespojivo.

DJ Marmat je tvorac klupske večeri Sicko disco. Žanrovi govore za sebe. Pop, electropop, bootlegs, edits, electroclash, nurave, discopunk, indiedance, deephouse, techno, nudisco.

04.06.2010. 16:34:11
http://metro-portal.hr/eurokaz-u-msu-predstava-njarabum-inzg-party/41788/