Metro-portal.hr

objavljeno 14.10.2013. 23:02:00
SAVJETI

Erogene zone muškaraca

Iako je uvriježeno mišljenje da muškarci imaju jednu jedinu erogenu zonu, znate koju, zapravo nije tako

Preuzmite inicijativu i pokažite da znate što radite
Preuzmite inicijativu i pokažite da znate što radite (FreeDigitalPhotos)

Muškarce prati glas da im je jedina erogena zona među nogama i da je to jedino što ih zanima tijekom seksa - koliko će njihov veseljko dobiti pažnje. No, istraživanje je pokazalo da nije tako, štoviše, da erogenih zona na muškom tijelu ima jako puno.

Primjerice, većina muškaraca obožava poljupce i grickanje po vratu, koji je pun završetaka živaca koji šalju erotske signale u mozak, tako da je uzbuđenje gotovo trenutno.

Usne su jednako napet dio tijela, također pune završetaka živaca, tako da dugotrajno ljubljenje predstavlja jako dobar podražaj, uz malo grickanja i igranja.

Koljeno i unutrašnja strana bedara su, kao i kod žena, vrlo osjetljiva zona pa masaža tog dijela tijela odmah izaziva reakciju veseljka, a trljanje svojim genitalijama po tom dijelu potpuno izluđuje svakog muškarca.

Grickanje je muškarcima općenito vrlo ugodno, pa ako se nježno poigrate zubima i usnama njegovim ušnim resicama i bradavicama, budite sigurni da ćete ga uzbuditi.

Za kraj, zona od pupka do veseljka jedna je od najjačih, no često se zanemaruje zbog dlaka. Ako vam je partner manje dlakav i tamo nema šumu, poljupci i lickanje dok se polako spuštate prema dolje bit će mu jedan od najdražih dijelova predigre.

14.10.2013. 23:02:00
http://metro-portal.hr/erogene-zone-muskaraca/81055/