Metro-portal.hr

objavljeno 01.08.2021. 08:30:00
NOVOSTI

Epson EcoTank pisači A3 formata

Koristeći do 83% manje energije nego laserski pisači, spomenuti tintni modeli ne generiraju toplinu pri ispisu i posjeduju spremnike za tintu velikog kapaciteta

Epson EcoTank pisači
Epson EcoTank pisači (Epson)

Širenjem serije poslovnih EcoTank pisača, Epson je predstavio svoje prve multifunkcijske proizvode A3 formata, nudeći crno-bijeli i ispis u boji u A3 veličini zahvaljujući modelima EcoTank Pro L15180 i M15180.

Spomenuta rješenja bez tonera osiguravaju dugotrajan ispis bez intervencija, zamjene tonera koji se moraju čuvati, čineći tako ovo rješenje efikasnom alternativom u odnosu na laserske pisače.

Koristeći do 83% manje energije nego laserski pisači, spomenuti tintni modeli ne generiraju toplinu pri ispisu i posjeduju spremnike za tintu velikog kapaciteta, tako da još više smanjuju potrebu za intervencijama i čuvanjem potrošnog materijala. Manje potrošnog materijala također utječe i na manju potrebu za proizvodnjom, transportom i odlaganjem tonera. Umjesto toga, spremnici se dopunjuju koristeći bočice s tintom velikog kapaciteta koje nude do 7.500 crno-bijelih stranica i 6.000 stranica u boji.

Ovi ekološki čisti proizvodi mogu se lako integrirati u siguran tijek ispisa putem otvorenog standarda povezivanja i također isporučuju izuzetno niske troškove po stranici i ukupne troškove vlasništva. Idealni su za povećanje efikasnosti u malim radnim skupinama s vremenom ispisa prve stranice od samo 5,5 sekundi.

Piše: Sanja Ledinek
01.08.2021. 08:30:00
http://metro-portal.hr/epson-ecotank-pisaci-a3-formata/133439/