Metro-portal.hr

objavljeno 25.02.2011. 19:53:00
30 DANA

EP u atletici - Split traži produljenje roka za kandidaturu

Split će od Europske atletske federacije zatražiti produljenje roka za kandidaturu za EP 2016.

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Wikipedia)

Split će od Europske atletske federacije tražiti produljenje roka od mjesec dana za kandidaturu Splita za domaćina Europskog prvenstva u atletici 2016., koji istječe 28. veljače 2011., potvrdila je splitska dogradonačelnica Anđelka Visković, prenosi Hina.

Produljenje se traži do kraja ožujka kako bi se mogla održati sjednica Gradskog vijeća na kojoj bi se odlučilo o kandidaturi. Odluka nije donesena na današnjoj sjednici jer nije bilo kvoruma i sjednica je prekinuta.

"Kad je prekinuta sjednica gradskog vijeća, telefonom sam razgovarala s ravnateljem Hrvatskog atletskog saveza (HAS) Sinišoom Ergotićem koji mi je rekao kako će se kod Europske atletske federacije zauzeti da se krajnji rok za kandidaturu Splita s 28. veljače produlji za mjesec dana", izjavila je Visković za Hinu.

Dodala je kako će Ergotić sutra doputovati u Split kako bi se s predstavnicima gradskih vlasti dogovorio o zahtjevu da Europska atletska federacija produlji rok za kandidaturu Splita za domaćinstvo Europskog prvenstva u atletici 2016.

Po riječima Anđelke Visković vjeruje se kako bi Europska atletska federacija mogla produljiti rok za kandidaturu Splita jer se odluka o domaćinu Europskog prvenstva u atletici 2016. donosi u studenom ove godine.

25.02.2011. 19:53:00
http://metro-portal.hr/ep-u-atletici-split-trazi-produljenje-roka-za-kandidaturu/55811/