Metro-portal.hr

objavljeno 15.08.2013. 16:01:00
WOW!

Enterprise se pojavio kraj Sunca?

Ma koliko naslov zvučao smiješno, na videu snimljnom sa Helioviewera vidi se nešto što frapantno liči na najpopularniji TV svemirski brod

Što radi gigantski Enterprise kraj Sunca?
Što radi gigantski Enterprise kraj Sunca? (Screenshot YouTube)

Da, znamo, zvuči potpuno sumanuto, no ova snimka s Helioviewera ne ostavlja puno mašti na volju. Kako već postoji cijeli niz snimaka iz istog izvora, NASA-ine kamere koja prati Sunčevu aktivnost na kojima se vide svemirski brodovi, ni ova ne iznenađuje.

Iznenađuje jedino oblik i veličina objekta, koji nevjerojatno liči na popularni Enterprise i zastrašujuće je velik, što nam daje puno materijala za razmišljanje - imaju li izvanzemaljci stvarno tehnologiju za proizvodnju ovakvih čudovišnih brodova i jesu li teorije zavjere u pravu?

Kad bi netko i poželio napraviti neki fake u Photoshopu, za ovako kvalitetan posao trebale bi stotine sati rada, što baš i nema previše smisla osim ako ne želite dospjeti na naslovnice svih mainstream medija na svijetu.

Sve u svemu, pogledajte i zamislite se - stiže li nam stvarno kapetan Kirk s ekipom iz budućnosti ili je Gene Roddenberry bio pomalo vidovit ili jako, jako dobro obaviješten čovjek:

15.08.2013. 16:01:00
http://metro-portal.hr/enterprise-se-pojavio-kraj-sunca/79878/