Metro-portal.hr

objavljeno 29.12.2017. 15:46:00
COOL!

Energična glazbena večer uz Igora Geržinu i Zdenku Kovačiček

Unatoč lošem vremenu i kiši, na Europskom trgu okupili su se sinoć glazbeni sladoskusci i svojim dolaskom ovim vrsnim glazbenicima dali do znanja da zagrebačka publika itekako cijeni dobru glazbu

Oni znaju kako se stvara prava atmosfera
Oni znaju kako se stvara prava atmosfera (Sanjin Kaštelan)

U sklopu zagrebačkog Adventa sinoć je na Europskom trgu naš najpoznatiji saksofonist Igor Geržina u sklopu koncertnog serijala prigodnog naziva "Saxmas Fairytale" ugostio glazbenu divu Zdenku Kovačiček.

Unatoč lošem vremenu i kiši, na Europskom trgu okupili su se sinoć glazbeni sladoskusci i svojim dolaskom ovim vrsnim glazbenicima dali do znanja da zagrebačka publika itekako cijeni dobru glazbu.

Geržina i bend to su nagradili dinamičnom svirkom i energičnim solima, a na repertoaru su se našle obrade hrvatskih i stranih božićnih pjesama te Igorova autorska glazba s Porinom nagrađenog albuma "Bucket List".

Na sredini koncerta na bini mu se pridružila i specijalna gošća, glazbena diva Zdenka Kovačiček koja je nedugo održala slavljenički koncert u Lisinskom kojim je proslavila 60 godina karijere.

Ova neumorna i energična glazbenica za sva vremena, publiku je oduševila izborom repertora, a zajedno s njom svi prisutni na trgu otpjevali su poznate hitove "Frka", "Žena za sva vremena" i "Volim te kao konja".

Božićna saksofonska bajka završava sljedeći četvrtak, 4. siječnja kada će Igorova gošća biti prva pobjednica showa The Voice, Nina Kraljić.

Koncert počinje u 20 sati na Europskom trgu.

29.12.2017. 15:46:00
http://metro-portal.hr/energicna-glazbena-vecer-uz-igora-gerzinu-i-zdenku-kovacicek/109408/