Metro-portal.hr

objavljeno 09.10.2010. 11:55:12
NE PRED DJECOM

Eminem: Psujem u pjesmama, u mojoj kući nema psovki

Ne kažem da nema tragova mene u mojoj glazbi, ali to je moja glazba, moja umjetnost, kaže Eminem

Eminem
Eminem (Getty Images)

Iako poznat po prostotama u stihovima reper Eminem smatra da prostotama nije mjesto u domu s djecom u blizini, kako je rekao za televizijsku emisiju "60 minuta". Na početku karijere, dobitnik Grammyja često je bio meta napada zbog žestokog, eksplicitnog i homofobičnog teksta pjesama s njegovih albuma poput "The Slim Shady LP" te "The Marshal Mathers LP".

No kod kuće Eminem ne dopušta psovke. "Prostote u mojoj kući? Ne", rekao je za "60 minuta" novinaru Andersonu Cooperu. "Ne kažem da nema tragova mene u mojoj glazbi, da nema istine u stvarima koje govorim, ali to je moja glazba, moja umjetnost", dodao je.

Eminem je kazao da se ne osjeća ugodno koristeći psovke pred 15-godišnjom kćeri Hailie i drugo dvoje usvojene djece Lainey i Whitney.

Tijekom intervjua koji se prikazuje u nedjelju, 10. listopada na tv mreži CBS, Eminem je govorio i o svojem djetinjstvu, usponu u glazbenoj industriji s obzirom da je bijelac u većinskom afroameričkom svijetu repa te o ovisnosti o opojnim sredstvima.(hina/metro-portal)

09.10.2010. 11:55:12
http://metro-portal.hr/eminem-psujem-u-pjesmama-u-mojoj-kuci-nema-psovki/49466/