Metro-portal.hr

objavljeno 07.06.2012. 12:07:00
ELVIS IS BACK!

Elvis Presley će uskrsnuti - digitalno

Digital Domain najavila je da će Elvisa "oživjeti" u emisijama uživo, na televiziji i na internetu, u suradnji s Elvis Presley Enterprises

Kralj se vraća u život
Kralj se vraća u život (Arhiva)

Elvis Presley, preminuli kralj rock'n'rolla, virtualno će uskrsnuti poput holograma pokojnog repera Tupaca Shakura, objavila je u četvrtak produkcijska kuća Digital Domain Media Group.

Američki pjevač, koji je umro 1977. u 42. godini života, virtualno će nastupiti zahvaljujući toj produkcijskoj tvrtki koja je 90.000 obožavatelja oduševila vrlo uvjerljivim digitalnim oživljavanjem Tupaca na glazbenom festivalo Coachella Valley u travnju.

Digital Domain najavila je da će Elvisa "oživjeti" u emisijama uživo, na televiziji i na internetu, u suradnji s Elvis Presley Enterprises, tvrtkom koja posjeduje izvođačka prava.

"Ovo je novi i uzbudljiv način oživljavanja Elvisove magije i glazbe. Njegovi stari obožavatelji bit će iznova oduševljeni, a novi će na virtualan način doživjeti Elvisa kao izvođača", rekao je izvršni direktor Elvis Presley Enterprisea Jack Soden.

Digital Doman specijalizirana je tvrtka za izradu kompjutorski generiranih ljudskih likova i surađivala je na filmovima poput "X-Men", "TRON:Legacy" i "Neobična priča o Benjaminu Buttonu".

 

07.06.2012. 12:07:00
http://metro-portal.hr/elvis-presley-ce-uskrsnuti-digitalno/71732/