Metro-portal.hr

objavljeno 18.03.2015. 10:17:35
REVIJE

ELFSi spektakularno otvorili Fashion.hr

Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić, dizajnerski dvojac koji se krije iza branda ELFS, pokazali su kolekciju za proljeće/ljeto kojom dominiraju cvjetni uzorak, čipka i vez

ELFSi su opet oduševili publiku
ELFSi su opet oduševili publiku (Fashion.hr)

U utorak, 17. ožujka, gledalište u paviljonu 5 Zagrebačkog velesajma bilo je premalo za sve koji su željeli vidjeti reviju modnog dvojca ELFS pod sponzorstvom branda Perwoll kojom je započelo još jedno izdanje BIPA FASHION.HR-a.

Mariachi, meksička glazba i ugođaj ljetne zabave s glazbenim temama iz svima poznatih i omiljenih sapunica, samo su dio atmosfere koja je obilježila prvi dan najatraktivnijeg modnog događaja u regiji. 

Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić, dizajnerski dvojac koji se krije iza branda ELFS, pokazali su kolekciju za proljeće/ljeto kojom dominiraju cvjetni uzorak, čipka i vez. Ima tu slavenskih i boho elemenata interpretiranih na ležeran, mediteranski način. Od boja prevladavaju bež, prljavo roza i boja pudera, a teksture su raskošne, često u sukobu od djevičanski nevinog do vamp ženstvenog. Za make up manekenki na reviji zaslužan je LOOK by Bipa, a za frizure Kevin Murphy tim pod vodstvom Katice Topčić.

Jako nam je drago što nas i ove sezone podržavaju jaki partneri poput Perwolla i Fashion.hr-a jer nam to daje vjetar u leđa i to je znak da je ono što radimo prepoznato na tržištu", izjavili su Šekuljica i Tandarić povodom revije. Osim suradnje na ovoj reviji, ona se nastavlja zanimljivim projektom tijekom ovog proljeća kad će Perwoll razveseliti svoje kupce i nagraditi ih T-shirtom za koju su print dizajnirali ELFS-i, i koja je ekskluzivno predstavljena na BIPA FASHION.HR-u. Odlična atmosfera nakon revije, nastavila se slavljem uz King karaoke i sjajnu zabavu koja je potrajala dugo u noć u paviljonu 5 Zagrebačkog velesajma. 

Galeriju fotografija s revije pogledajte OVDJE

18.03.2015. 10:17:35
http://metro-portal.hr/elfsi-spektakularno-otvorili-fashion-hr/90683/