Metro-portal.hr

objavljeno 31.10.2013. 10:19:00
KONCERTI

Elemental priprema rođendanski kaos u Tvornici

Turneja Elementala pod nazivom "15 godina Elementala - U redu je" počinje 1.11. koncertom u Splitu u dvorani Kocka, i traje do kraja prosinca

Bit će pakleno ...
Bit će pakleno ... (Arhiva)

Zagrebačka grupa Elemental ove godine slavi svoj 15. rođendan! Bend koji se tijekom godina profilirao u jedno od vodećih imena regionalne scene odlučio se otisnuti na turneju kojom obilježavaju 15. godina rada, a turneja pod nazivom "15. godina Elementala - U redu je" trajat će tijekom studenog i prosinca i posjetiti veće gradove cijele regije.

Kruna turneje zasigurno će biti koncert u zagrebačkoj Tvornici Kulture, 16.11.. Iako ekipa Elementala vješto krije detalje koncerta kako bi zaista zadivili i iznenadili posjetitelje, uspjeli smo saznati pokoji detalj!

Elemental će tijekom dva i pol sata nastupa publiku vratiti u prošlost i izvesti neke od pjesama s početka karijere, u originalnim aranžmanima, uz DJ-a koji je bio dijelom benda u ranim danima - DJ Oli do Boli!

Osim njega, na pozornici će im se pridružiti jedna od najpoznatijih i najkvalitetnijih plesnih skupina - Atomic Dance Factory, koju je javnost upoznala kao superfinaliste TV showa "Supertalent"! Također, na koncertu u Tvornici gostovat će i ženski zbor "Pičvajz" koji će se bendu pridružiti u velikom finalu koncerta! Za vrhunski vizualno scenski performans koji će pratiti ovaj fenomenalni koncert Elementala zadužen je kreativni dvojac Vawa. Najveća iznenađenja Elemental još uvijek vješto krije, no sigurni smo da ćemo i to uskoro izvući iz njih!

Ulaznice

Ulaznice za zagrebački koncert u Tvornici Kulture mogu se kupiti u pretprodaji po cijeni od 50 kn, dok će na dan koncerta stajati 70 kn. Pretprodajna mjesta Tvornice Kulture provjerite na www.tvornicakulture.com. Vrata Tvornice otvaraju se već u 21 h, kad će zagrebački DJ Denna M ugrijati posjetitelje željne svirke Elementala!

Turneja Elementala pod nazivom "15 godina Elementala - U redu je" počinje 1.11. koncertom u Splitu u dvorani Kocka, i traje do kraja prosinca. Tijekom sljedeća dva mjeseca bend će svirati u sljedećim gradovima: 1.11. Split, 2.11. Črnomelj (Slovenija), 16.11. Zagreb, 22.11. Beograd (Srbija), 29.11. Skopje (Makedonija), 30.11. Niš (Srbija), 6.12. Tuzla (BiH), 7.12. Novi Sad (Srbija), 13.12. Rijeka, 14.12. Pančevo (Srbija)... Za više detalja oko koncerata i potpuni raspored koncerata, posjetite www.elemental.hr

Za više detalja o zagrebačkom koncertu, kao i za informacije o pretprodaji ulaznica, posjetite FB stranicu benda i www.elemental.hr

 

31.10.2013. 10:19:00
http://metro-portal.hr/elemental-priprema-rodjendanski-kaos-u-tvornici/81357/