Metro-portal.hr

objavljeno 22.05.2020. 10:01:00
COOL

Električni romobili su zabavni

Praktični, ekonomični i sigurni za svakodnevne aktivnosti i gradsku gužvu, ali i odlično društvo za godišnje odmore, izlete ili putovanja. I još k tome ekološki prihvatljivi.

Trebate?
Trebate? (Arhiva)

Električni romobili postaju pravi hit. Praktični, ekonomični i sigurni za svakodnevne aktivnosti i gradsku gužvu, ali i odlično društvo za godišnje odmore, izlete ili putovanja. I još k tome ekološki prihvatljivi.

Zato su ih u Optima Telekomu i uključili u svoje TRIO i DUO pakete u kojima E-romobil možete dobiti za dodatnih 90 kuna mjesečno. Dovoljno je ugovoriti Optima DUO ili TRIO paket uz ovu posebnu pogodnost i na kućnu adresu ubrzo stiže vaš novi ljubimac MS Energy NEUTRON N3.

A dok se vaš električni romobil puni, a vi iščekujete novu eco-friendly avanturu, uživajte u mnogim prednostima Optima paketa uz neograničeni Internet na ADSL ili VDSL tehnologiji do 60 Mbps i beskonačne minute razgovora, ali i u bogatom sadržaju na više od 100 TV i radijskih kanala koje Optima ima u Osnovnom paketu. Veliki broj filmskih kanala, najviše dokumentarnih, sportskih, ali i dječjih, besplatna Snimalica i opcija Upravljanja vremenom čine pakete s televizijom zanimljivim cijeloj obitelji.

Ovu promotivnu ponudu uz električni romobil za dodatnih 90 kn mjesečno možete ostvariti već danas pozivom na besplatni broj 0800 0088, putem CHATA na optima.hr ili upitom na Facebooku i Instagramu. Cijene paketa ostaju nepromijenjene, TRIO već od 252 kune mjesečno, a paket interneta i telefona već od 169 kuna mjesečno. Ugovorna obveza je 24 mjeseca, a akcija traje do isteka zaliha. Zato požurite!

22.05.2020. 10:01:00
http://metro-portal.hr/elektricni-romobili-su-zabavni/125328/