Metro-portal.hr

objavljeno 11.05.2013. 09:05:00
FESTIVALI

Electronic Beats na Lighthouse festivalu u Poreču

Osim bogate glazbene ponude, Lighthouse će posjetiteljima pokušati stvoriti prijateljsko ozračje bogatim popratnim programom koji uključuje razne sadržaje

Lighthouse festival otvara sezonu
Lighthouse festival otvara sezonu (Lighthouse)

Lighthouse festival će za dva tjedna otvoriti (dugo očekivanu) ljetnu festivalsku sezonu u Hrvatskoj. Na glavnoj Electronic Beats areni u sklopu festivala nastupit će, između ostalih, hrvatskoj publici omiljeni Modeselektori te Hercules and Love Affair Soundsystem, zatim Oliver Koletzki, Ame, Wankelmut (tvorac ljetne himne & radijskog hita 2012. godine 'One day' http://www.youtube.com/watch?v=MaLeeYoxoXI) i mnogi drugi, a kompletna artist lista dostupna je na službenoj web stranici festivala.

Osim bogate glazbene ponude, Lighthouse će posjetiteljima pokušati stvoriti prijateljsko ozračje bogatim popratnim programom koji uključuje razne sadržaje za potpuno relaksirajuće  no istodobno zabavno cjelodnevno iskustvo (tečajevi tenisa, popodnevni BBQ na EB areni, sunset boat parties, praćenje finala Lige prvaka, progressive stage na plaži... sve unutar apartmanskog kompleksa u kojem se festival održava i u kojem su smješteni svi gosti).

Glavni organizatori festivala vlasnici su najpopularnijeg bečkog kluba Pratersauna, a surađuju s nizom promotora iz Njemačke, Švicarske i Hrvatske, koja ima velik broj svojih predstavnika na festivalu: osnivače poznatog labela Burek Pytzeka i Mislava, DJ-a Boo Dalea (Let3)DJ Nadju (aka Nadja Božić), jedan od najuspješnijih hrvatskih modela i DJ-ica) te mnoge druge.

Festival targetira publiku iz Austrije, Njemačke i Švicarske, no cjenovno je dostupan i publici iz regije, kojoj će ovo biti prvi vikend bijeg na sunčanu obalu uz bogatu sadržajnu i glazbenu pratnju. Karte po cijenama od 150kn/dnevna te 250kn/festivalska nalaze se u prodaji u sustavu Eventima.

Pogledajte najavu:

Lighthouse Festival Teaser 2013 from Pratersauna Vienna on Vimeo.

11.05.2013. 09:05:00
http://metro-portal.hr/electronic-beats-na-lighthouse-festivalu-u-porecu/78056/