Metro-portal.hr

objavljeno 18.04.2008. 00:36:34

El Mundo Deportivo: Luku Modrića bi htio i Real!

Fotografija vijesti

Nakon ozbiljnog interesa iz Engleske i stidljivog iz Barcelone, katalonski je dnevnik El Mundo Deportivo u priču oko Luke Modrića upleo i Real. Katalonci pišu da je sportskom direktoru Reala, Predragu Mijatoviću, Luku Modrića preporučio prijatelj Davor Šuker.

- Problem je u tome što Dinamo traži okrutno velik novac. No, kazao sam Mijatoviću da Real nikako ne bi smio izgubiti tog igrača iz vida - prenosi El Mundo Šukerovu izjavu.
El Mundo kaže da će Modrić vjerojatno u Englesku, ali ne spominje Liverpool, nego Chelsea, Arsenal (Wenger je prvi otkrio Modrića, ali ga nije uspio dovesti) i Tottenham. Juande Ramos je imao Modrića na horizontu još dok je radio u Sevilli.

‘Tehnički direktor Seville, Monchi, upozorio je Ramosa na Modrića još dok je ovaj radio u andaluškom klubu. Ramos je vidio mnogo Modrićevih utakmica na DVD-u, te pročitao sva Monchijeva izvješća u kojima ovaj jamči da je Modrić izvanserijski nogometaš’, piše El Mundo.

S posebnim žaljenjem, uz objavu fotografije Luke Modrića i njegove djevojke Vanje kako poziraju s Barçinim dresom na kojem je ispisano njegovo ime, katalonski dnevnik piše da ‘Luka u Zagrebu žali što iz Barcelone nije stigla službena ponuda’, pozivajući se na nogometaševu raniju izjavu da bi najradije zaigrao na Nou Campu.   (TS)

18.04.2008. 00:36:34
http://metro-portal.hr/el-mundo-deportivo-luku-modrica-bi-htio-i-real/6063/