Metro-portal.hr

objavljeno 25.04.2019. 10:31:00
NAJAVE

Eksperimentalni Punk u BEK-u 26.4.

Sviraju vam S kim ja radim / Čudnoređe / Doktor Bokčilo / Lineout - upad džabe, a donacije se primaju

Punk gig u B3Ku
Punk gig u B3Ku (B3K)

Punk Gig! 26.4. u DC BEK ! Sviraju vam S kim ja radim / Čudnoređe / Doktor Bokčilo / Lineout. Ulaz besplatan na donacije od 21h! Vidimo se u Beku!

S KIM JA RADIM
Vole se opisivati kao najgore smeće od muzike ikada stvoreno, ali to je samo krinka da ne ispadnu pretenciozni i umišljeni. Zapravo poput Ljerka Marića iz Adastre smatraju da rade nešto fantastično i epohalno te da je ignorant i zavidnik onaj tko ih pljuje.

Šifra: Experidemental pank koji to nije

ČUDNOREĐE

Može biti bend, ovoga puta je jedan tip. Nije popularan, nije legendaran, a bogami ni kultan. Navodno je najpoznatiji nepoznati čovjek u gradu, ali i to je upitno. Kada ga idući put vidite u nekom afteru oko 4h ujutro, a hoćete, kažite mu: "mani se ćorava posla i primi se pisanja novih pjesama za 4. album!".

Šifra: Akustik rock/pop/folk/šansona/punk/rap/reggae

DOKTOR BOKČILO

Predvodnik tima medicinskih ratnika čije opjevane pobjede na rektalnom frontu izazivaju divljenje pacijenata, a i doktora diljem općine Blitvanovci. Red je da se i vi educirate o najnovijim naučnim dostignućima u proktološkoj praksi.

Šifra: Psychedelic turbofolk metal.

LINEOUT

Četiri lika iz Turbigo, Italije. Vole miješati punk s metal rifovima i trash utjecajima, bez granica. Nakon dva izdana studijska albuma("Guardians of Punk Rock" i "Blast in Turbigo" ¸odlučiše izdati EP. nazvan "Pugno Dall'Inferno".
Zapitali su se kako prenijeti energiju iz svoje live dimenzije na mp3, CD ili ploče. Rekli su sebi za.ebi studio, za.ebi editiranje, snimamo u garaži. Rezultat je grub, bijesan i istinit.

Šifra: Punk metal trash bijes

Upad: džabe, a može i donacija.

25.04.2019. 10:31:00
http://metro-portal.hr/eksperimentalni-punk-u-bek-u-26-4/118165/