Metro-portal.hr

objavljeno 17.02.2020. 09:29:00
NOVOSTI

Easy UPS 3M je trofazni UPS s internim baterijskim modulima

Schneiderov globalni servis s jakim, lokalnim mrežama stručnih servisera, klijentima nudi puni raspon usluga tijekom čitavog životnog ciklusa Easy UPS 3M-a

Easy UPS 3M
Easy UPS 3M (Schneider Electric)

Schneider Electric, je predstavio prvu verziju UPS 3M trofaznog neprekidnog napajanja (UPS) sa 60 i 80 kVA (400V) internim baterijskim modulima velikog kapaciteta. Easy UPS 3M UPS utjelovljenje je jednostavnosti, jer je jednostavan za instalaciju, jednostavan za uporabu i jednostavan za održavanje., osiguravajući malim i srednjim poduzećima kontinuitet poslovanja i čineći ga izvanredno prikladnim kako za podatkovne centre, tako i za industrijska okruženja.

Easy UPS 3M s internim baterijskim modulima dostupan je u svim 400V regijama svijeta, osim na širem području Kine, u Japanu i širem području Indije. Početkom godine predstavljen je Easy UPS 3M s vanjskim baterijama koje podržavaju 60-200 kVA.

Easy UPS 3M s internim baterijskim modulima korisnicima omogućuje jednostavan odabir UPS-a s unaprijed definiranim vremenom izvršavanja zadataka, pojednostavljujući proces odabira i ubrzavajući upotrebu rješenja.

Schneiderov globalni servis s jakim, lokalnim mrežama stručnih servisera, klijentima nudi puni raspon usluga tijekom čitavog životnog ciklusa Easy UPS 3M-a. Korisnici imaju pogodnost uključene start-up usluge, kojom se osigurava ispravna i sigurna konfiguracija UPS-a radi postizanja najboljih performansi, pouzdanosti, sigurnosti i duševnog mira

Jednostavan za instalaciju, uporabu i održavanje, Easy UPS 3M:

  • Jednostavne je konfiguracije s ugrađenim prekidačem ulaznog/izlaznog/zaobilaznog napona, dokidajući potrebu za eksternom osiguračkom kutijom. Jednostavan je za servisiranje jer omogućuje pristup s prednje/gornje strane i ima ugrađeno upravljanje vijekom trajanja UPS-a.

  • Otporan je na zahtjevne okolišne uvjete, presvučen tiskanim sklopnim pločama.

  • Pojednostavljuje sustav, istovremeno smanjujući ulaganja u kapitalne izdatke i pružajući do 99% učinkovitost u štedljivom ECO režimu radu, što ga čini idealnim za mala i srednja poduzeća.

  • Upravljanje UPS-om i globalna vidljivost performansi i statusa opreme, s podrškom stručne službe za korisnike koja koristi upravljačke softvere sljedeće generacije 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, te add-on kartica za upravljanje mrežama.

  • Ima Green Premium certifikat za dizajn za održive poslovne rezultate.

Piše: Sanja Ledinek
17.02.2020. 09:29:00
http://metro-portal.hr/easy-ups-3m-je-trofazni-ups-s-internim-baterijskim-modulima/123818/