Metro-portal.hr

objavljeno 13.01.2011. 18:45:56
TULUM

Easy Star All Stars u Zagrebu 17. veljače

Ekipa okupljena oko labela Easy Star privukla je mnoge obožavatelje reggaea, duba ali i sljedbenike Pink Floyda

Dub side of the Pink Floyd ekipa u Zagrebu
Dub side of the Pink Floyd ekipa u Zagrebu (Menart)

Easy Star All Stars uskoro dolaze u Hrvatsku a ulaznicu po promotivnoj cijeni od 100 kuna možete kupiti još samo do subote! Nakon subote (15. siječnja) cijena će biti 120 kn a na sam dan koncerta, za one koji vole adrenalinske cijene, 140 kn.

Kao što je već znate, ekipa okupljena oko labela Easy Star privukla je mnoge obožavatelje reggaea, duba ali i sljedbenike Pink Floyda. To im fantastično uspijeva i dalje, pogotovo nakon izlaska remix-albuma „Dubber side of the Moon" kojeg će predstaviti zagrebačkoj publici 17. veljače u klubu Aquarius. Oni najbrži uspjet će dodatno uštedjeti ukoliko ulaznicu kupe najkasnije do ove subote, dakle 15. siječnja i to na sljedećim prodajnim mjestima: Aquarius Music Shop (Varšavska 11, Maksimirska 16), Rockmark (Berislavićeva 13), Kingston (Radićeva 3) i blagajna kluba Aquarius.

Easy Star All-Stars iza sebe imaju turneju koja se održala na čak šest kontinenata a inspirirala ih je za izdavanje njihovog posljednjeg i odlično prihvaćenog remix-albuma  „Dubber side of the Moon". „Dub Side of the Moon" koji ih je prvotno lansirao među najveće reggae zvijezde na svijetu, izdan je u ljeto 2003.

Okupio je dvadesetak američkih i jamajkanskih glazbenika a rezultat zajedničkog entuzijazma bio je spomenuti album koji danas slovi kao jedna od rijetkih potpuno uspjelih obrada legendarnog Pink Floyd albuma „Dark Side Of The Moon". Ovakvim podatkom neskromno se treba pohvaliti. Štoviše, niz odličnih kritika u reggae i rock časopisima bio je zaokružen i pozitivnim osvrtom u fanzinu Relics, službenom glasilu fanova Pink Floyda.

Zato će njihov zagrebački koncert okupiti fanove Pink Floyda ali i sljedbenike duba, reggaea. Bit će to spoj za pamćenje! Za energični  after party bit će zaduženi Bass Culture & Dr Obi zato vas očekujemo u Aquariusu, 17. veljače.

PODSJETNIK: Ulaznice možete kupiti po cijeni od 100 kn još samo do subote, 15. siječnja. Nakon subote,  cijena će iznositi 120 kn te na dan koncerta 140 kn.

Metro portal će, naravno, imati nagradnu igru za ulaznice :)

13.01.2011. 18:45:56
http://metro-portal.hr/easy-star-all-stars-u-zagrebu-17-veljace/54021/