Metro-portal.hr

objavljeno 21.10.2013. 16:35:00
SKYLIGHT@ZAGREB EYE

Dvodnevno otvaranje klupskog programa na vrhu Zagreba

Dan prije službenog otvorenja, u Noći vještica, održat će se kostimirani Halloween party na kojem će nastupiti poznati njemački DJ, rezident Crowns kluba iz Münchena i službeni Red Bull selektor - DJ KanDee

Show na vrhu Zagreba
Show na vrhu Zagreba (Arhiva)

Tokom dva dana, 31.10. i 01.11.2013. otvara se Skylight | Zagreb Eye - nova, multifunkcionalna event lokacija u samom srcu glavnoga grada na vrhu Zagrebačkog nebodera - Ilica 1a, Trg bana Jelačića. Osim jedinstvenog pogleda i vidikovca s dnevnim caffe/restoranom na zadnjem 16tom katu, kad padne noć, interijer se pretvara u originalan i zanimljiv klupski prostor.


Skylight | Zagreb Eye - Halloween party - 31.10.2013.

Dan prije službenog otvorenja, u Noći vještica, održat će se kostimirani Halloween party na kojem će nastupiti poznati njemački DJ, rezident Crowns kluba iz Münchena i službeni Red Bull selektor - DJ KanDee. Glazbeni naglasak bit će na rnb/hip hop/house/electro/mashup, a društvo će mu praviti zagrebački DJ Jurki (Frankie Headfors). U cijenu je uključeno piće dobrodošlice, finger food večera, a posjetitelje očekuju i tematske dekoracije, odličan light show te još nekoliko ugodnih iznenađenja.

Skylight | Zagreb Eye - 16th Floor session - službeno otvorenje klupskog programa - 01.11.2013.

Skylight | Zagreb Eye - 16th floor session je nov mjesečni klupski program za zaljubljenike u deep house, house, tech house, ali i druge srodne stilove. Iza programa je ideja otvorenosti prema svima, a jedino ograničenje, uz ulaznice koje su zbog ekskluzivnosti i veličine prostora limitirane na 200 odabranih, je ulaz dozvoljen samo osobama starijim od 18 godina i isključivo u vremenu od 21.00 do 23.00 sata. Nastupit će čak 7 DJa iz Njemačke (Berlin) i Austrije (Beč i Innsbruck), a na session dolaze i strani posjetitelji, jer se promocija Skylight | Zagreb Eye - 16th Floor sessiona odvija i u svim navedenim gradovima.

Organizatori poručuju - Ostavite svijet iza sebe, pritisnite gumb u dizalu za 16. kat i plešite do jutra.

Ulaznice je moguće rezervirati na tickets@skylight-zagreb.eu, a više informacija o programu potražite na www.skylight-zagreb.eu ili na Facebooku - Skylight Zagreb

21.10.2013. 16:35:00
http://metro-portal.hr/dvodnevno-otvaranje-klupskog-programa-na-vrhu-zagreba/81185/