Metro-portal.hr

objavljeno 01.11.2013. 18:10:00
WTF?!

Dvije trećine žena želi promijeniti izgled partnera

Bez obzira na sve, žene će pokušati promijeniti izgled svog partnera nakon što prođe neko početno doba veze

Dragi, ovo ti bolje stoji ...
Dragi, ovo ti bolje stoji ... (FreeDigitalPhotos)

Stil odijevanja muškaraca rijetko se sviđa partnericama, pa se one upuštaju u promjene njegovog izgleda u čak dvije trećine slučajeva, pokazalo je istraživanje provedeno u Velikoj Britaniji.

Podatak koji se možda neće svidjeti muškarcima je činjenica da velikoj većini žena to i uspijeva, i to u prilično kratkom roku od samo pola godine.

Naime, žene doduše traže savršenog partnera, no kako su svjesne da ga pronaći neće baš lako, zadovoljavaju se i s nekim za koga su sigurni da, uz manje preinake, može zadovoljavati njihove kriterije. 

Najčešće su nezadovoljne izborom odjeće, njih 34 posto, frizuru svog dragog ne voli 22 poto žena, dok zapravo velikih devet posto nije sretno s mirisom svoga partnera, pa će nastojati to promijeniti.

Prosječno su potrebna 192 dana za promjenu stvari na partneru koje im se ne sviđaju, a što je najzanimljivije, sredstva se baš i ne biraju - samoinicijativno kupuju odjeću koju misle da partner treba nositi. To redovito radi gotovo polovina žena koje, u prosjeku, partneru kupe 21 komad odjeće u godinu dana.

01.11.2013. 18:10:00
http://metro-portal.hr/dvije-trecine-zena-zeli-promijeniti-izgled-partnera/81383/