Metro-portal.hr

objavljeno 25.08.2017. 12:15:00
INFO

Duran Duran - satnica koncerta i servisne informacije

Kao što je već objavljeno nema predgrupe, već gosti iz Engleske nastupaju sami, s najdužim setom na cijeloj turneji

Duran Duran spremaju pravi show
Duran Duran spremaju pravi show (LAA)

Četiri dana uoči velikog koncerta grupe Duran Duran na zagrebačkoj Šalati poznate su satnica nastupa i ostale servisne informacije.

SATNICA

Vrata stadiona Šalata otvorit će se u 19:30, a nastup Duran Durana započinje točno u 21:15. Kao što je već objavljeno nema predgrupe, već gosti iz Engleske nastupaju sami, s najdužim setom na cijeloj turneji.

ULAZI

Za publiku će od 19:30 biti otvorena tri ulaza: dva iz ulice Šalata i jedan do kojeg se dolazi stepenicama iz Vončinine. Osobama s invaliditetom preporuča se donji ulaz iz ulice Šalata zbog najlakšeg ulaza. Prostor za osobe s invaliditetom nalazi se uz lijevu ogradu Partera (gledano iz publike prema pozornici) i bit će vidljivo označen.

FAN PIT I VIP - ZAMJENA ULAZNICA ZA NARUKVICE

Vlasnici Fan pit i VIP ulaznica svoje će karte morati zamjeniti za narukvice i to na vidljivo označenim punktovima unutar stadiona. Za VIP je predviđeno jedno zamjensko mjesto, a za Fan pit dva.

Unutar koncertnog prostora postoje 4 sektora: Fan pit, Parter, Tribina i VIP. Kupljene ulaznice vrijede na jedan ulaz na stadion Šalata, unutar kojeg će biti smješteno nekoliko šankova i pult s merchandiseom benda.

ZATVARANJE PROMETA

Na dan koncerta, od 16:00 za promet će biti zatvorene ulice Šalata i Rubetićeva od križanja s Vončininom. Navedenim ulicama će moći prometovati samo vozila s dozvolom i stanari.

Zbog mnoštva upita posjetitelja posebno se ističe da, osim akreditiranim medijima, neće biti dopušteno unošenje opreme za audio i video snimanje te prijenos (profi i poluprofi fotoaparati, kamere, tableti...) na prostor stadiona Šalata.

ULAZNICE

U prodaji je ostalo posljednjih 150 ulaznica za Tribinu sjedenje za koje se očekuje da bi mogle biti rasprodane tijekom dana. Cijena im iznosi 260 kn.

Službena prodajna mjesta:

  • Dirty old shop, Tratinska 18

  • Rockmark, Berislavićeva 13

  • Aquarius CD Shop, Varšavska 13 i Branimir centar

  • Dallas Music Shop Rijeka, Splitska 2a

  • Eventim prodajna mjesta i www.eventim.hr

25.08.2017. 12:15:00
http://metro-portal.hr/duran-duran-satnica-koncerta-i-servisne-informacije/106934/