Metro-portal.hr

objavljeno 25.05.2010. 12:59:05
STRANE BROŠURE

Dubrovnik ugošćuje 90 turističkih agenata iz cijelog svijeta

Agenti će na poslovnoj radionici "Buy Croatia" dogovarati konkretne poslove s hrvatskim turističkim partnerima

Dubrovnik turistički agenti
Dubrovnik turistički agenti (Wikipedia)

Dubrovačko-neretvansko područje će od 26. do 30. svibnja posjetiti 90 stranih turističkih agenata iz cijelog svijeta koji će obići sva važnija odredišta te županije te 29. svibnja s hrvatskim turističkim partnerima na poslovnoj radionici "Buy Croatia" dogovarati konkretne poslove, izvijestili su danas iz Glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice (HTZ).

Organizatori tog svojevrsnog inspekcijskog putovanja stranih turističkih agenata su HTZ i Turistička zajednica grada Dubrovnika.

Uz Dubrovnik i njegove hotele, gradske zidine i druge znamenitosti strani će agenti tijekom boravka u toj regiji obići i Konavle, Cavtat, Župu dubrovačku te Korčulu i Orebić.

Agenti su iz SAD-a, Japana te gotovo svih europskih zemalja, a tijekom svog boravka u Dubrovniku će 29. svibnja na radionici i poslovno razgovarati s više od 50 hrvatskih hotelijera, agenata te drugih partnera.

Cilj takvih radionica, koje HTZ organizira nekoliko puta godišnje, je spajanje domaćih sa stranim partnerima kao i povećanje prisutnosti hrvatske turističke ponude u stranim brošurama i katalozima Hrvaske kako bi se u konačnici povećao i broj organiziranih turističkih dolazaka, posebno u pred i posezoni. (hina/metro-portal)

25.05.2010. 12:59:05
http://metro-portal.hr/dubrovnik-ugoscuje-90-turistickih-agenata-iz-cijelog-svijeta/40861/