Metro-portal.hr

objavljeno 27.10.2010. 09:52:00
PREDSTAVNICI NOVE GENERACIJE

Dubioza manija zavladala Hrvatskom

Dubioza Kolektiv je bend za kojim je Zagreb poludio, a tome svjedoče odavno rasprodani koncerti

Dubioza Kolektiv
Dubioza Kolektiv (Aquarius - Dubioza)

Nakon objave da je koncert 29. listopada rasprodan, bend i organizator najavili su dodatni datum za sve one koji bi u petak možda ostali pred vratima kluba i ne bi uspjeli vidjeti najveću koncertnu atrakciju u regiji. Odluka o novom datumu donesena je i uz pomoć Facebooka te vrlo aktivne baze Dubiozinih fanova koji svakodnevno prate bend i daju im punu podršku.

Prodaja ulaznica za koncert 28.10. počela je još jučer, a prvim kupcima ulaznica Dubioza Kolektiv pripremio je limited edition plakate s likom Skirlibabe - otisnuto ih je samo stotinjak, a čak 50 dospjet će u ruke prvih kupaca za koncert 28.10. i to na prodajnim mjestima Aquarius cd shop, Varšavska 13 i Rockmark, Berislavićeva 13.

Dubioza Kolektiv je bend za kojim je Zagreb doslovno poludio. Prvi koncert rasprodan je 5 dana prije koncerta i dodan je novi datum - malo podsjeća na događanja oko zagrebačkih koncerata grupe U2-a iako je riječ o naravno, mnogo manje publike, ali još uvijek puno za bend o kojem mnogi komercijalni mediji ne znaju i ne žele znati ništa - barem ne još.

Mediji znaju malo, a publika zna sve što je u biti vrlo zanimljiv podatak. Dubioza Kolektiv je bend koji vodi nevjerojatnu brigu o svojim fanovima, a prepoznati su i kao govornici cijele jedne generacije koja želi borbu protiv političke vlasti, ali se ujedno želi i dobro zabaviti.

Da nisu nastupili pred 4000 ljudi na IN musicu, mogli bismo reći da su koncerti u Aquariusu svojevrsna repriza koncerta u Pauku iz 2009. godine koji je bio u potpunosti rasprodan, ali ovo je svakako novi korak za Dubioza Kolektiv koji će se dobro ucrtati na kartu njihove europske i svjetske karijere. Bend izdaje album na engleskom jeziku za američko i europsko tržište, a prognoziraju im siguran inozemni uspjeh ako nastave ovakvim tempom što je značajna stvar za jednog izvođača iz regije.

Prodaja ulaznica:

Prodaja ulaznica za dodatni koncert počela je jučer u Aquarius cd shopu u Varšavskoj, Rockmarku u Berislavićevoj 13 te u Aquarius klubu na Jarunu. Prve kupce očekuju plakati limited edition sa likom Skirlibabe! Ukoliko niste stigli kupiti na vrijeme ulaznicu za 29. listopada, ovaj put nemojte napraviti istu pogrešku i čekati zadnji trenutak jer treći koncert nažalost neće biti moguće organizirati.

27.10.2010. 09:52:00
http://metro-portal.hr/dubioza-manija-zavladala-hrvatskom/50357/