Metro-portal.hr

objavljeno 14.01.2010. 19:36:57
NOVOSTI

DST Sense od danas u prodaji

Još jedan dual SIM model General Mobila privlači pažnju niskom cijenom i velikim mogućnostima

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Movens)

Tvrtka Movens d.o.o., zastupnik General Mobila, Palma, HTC-a i Sonima za Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu u prodaju je pustila novi dual SIM uređaj tvrtke General Mobile - DST Sense.

DST Sense je mobitel opremljen superiornim multimedijskim funkcijama, od kojih su mogućnost gledanja televizije, MP3 svirač, snimač zvuka i video isječaka te FM radio samo neke. Svojom izvedbom i  zaslonom od 3.2 inča osjetljivim na dodir, privlači pažnju i zadovoljava potrebe najrazličitijih korisnika koji odabiru dual SIM uređaje u želji da jednim mobitelom odgovore na najrazličitije potrebe svakodnevice, a tome pridonosi i dodatna boja pozadinskog kućišta u standranoj opremi.

˝Movens intenzivno radi na širenju svoje ponude. General Mobile DST Sense je svakako proizvod koji svojim izgledom i mogućnostima daleko premašuje cijenu od 1 500,00 kn, a korisnicima pruža lakoću korištenja dvije SIM kartice istovremeno i užitak gledanja TV-a uz uporabu zaslona osjetljivog na dodir.˝ naglasio je Branko Belošević, direktor prodaje Movensa.

 Tvrtka General Mobile, dobitnik ˝Plus X˝ nagrade za izuzetna postignuća u inovacijii, dizajnu ili lakoći uporabe, svojom najnovijom akvizicijom - DST Sensom, garantira dulju prisutnost među mobilnim proizvođačima, ali i na hrvatskom tržištu.

Navedeni uređaji od danas su u maloprodajnoj mreži Movensa u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini .

14.01.2010. 19:36:57
http://metro-portal.hr/dst-sense-od-danas-u-prodaji/30700/