Metro-portal.hr

objavljeno 25.05.2010. 09:19:39
VERTIGO

Druženje i fotkanje s Elementalom u caffeu kina Grič

Povodom promocije novog singla Vertigo, ekipa iz benda družit će se s fanovima, a kasnije priredit tulum

Elemental
Elemental (Elemental)

U četvrtak 27. 5., u 20 sati, na velikom platnu kino-dvorane Grič u Jurišićevoj 6 prikazat će se spot za "Vertigo", novi singl Elementala. Spot je snimala ekipa Pilot Studija iz Splita koji su već s Elementalom surađivali na spotu za pjesmu "Nema ga". Ovaj se put nisu odlučili za spot izrađen u tehnici kolaža, nego za punokrvni dramski spot u kojem su se Elementalci okušali i u glumi.

Elemental poziva sve zainteresirane da im se pridruže na projekciji spota, jer će se nakon nje u caffeu Kina Grič družiti s fanovima i potpisivati primjerke novog albuma "Vertigo" koji će se za ovu priliku u Griču prodavati po promotivnoj cijeni!

Nakon projekcije spota i druženja s fanovima, Elemental će puštati muziku u klupskom prostoru Kina Grič! Provjerite kakvu bi muziku Elemental puštali da su kojim slučajem postali DJ-i, a ne svirači i MC-ji.

Prije nekoliko tjedana Elemental je organizirao photo session u zanimljivom ambijentu caffea Kina Grič, a fotografirala ih je izuzetno talentirana fotografkinja Marina Filipović Marinshe. Fanovima će se pružiti jedinstvena prilika da se fotografiraju s članovima benda u istom ambijentu - na istom mjestu na kojem su nastale nove službene fotke Elementala! Stoga uđite u fotku s Elementalom!

25.05.2010. 09:19:39
http://metro-portal.hr/druzenje-i-fotkanje-s-elementalom-u-caffeu-kina-gric/40836/