Metro-portal.hr

objavljeno 06.12.2010. 11:22:19
AQUARIUS ZAGREB

Drum and bass ambasador DJ Teebee sljedeći tjedan u Aquariusu

DJ Teebee stiže iz hladne Norveške, a iza sebe ima pet studijskih albuma i bezbroj uspješnih singlica

DJ Teebee
DJ Teebee (DJ Teebee)

Sa sjevera Europe u klub Aquarius u Zagrebu, sljedećeg petka, 17. prosinca stiže norveški ambasador drum and bass scene!

Nakon dvadesetak godina puštanja glazbe i više od deset godina producentske karijere, DJ Teebee (aka Torgeir Byrknen) i dalje je jedno od najvažnijih imena na d'n'b sceni.

Izgradio je prepoznatljiv zvuk, bilo da se radi o njegovim žestokim ili mekanim dnb izdanjima pod utjecajem r'n'b-ja. Kao DJ, u svom setu Teebee koristi mješavinu liquid funka i techstepa, začinjenu sa malo scratcha.

Premda se može svrstati pod neurofunk ili techstep, Teebee-jev stil ima mnogo dublji ambijent i atmosferu nego spomenuti podžanrovi.

Iza Teebee-a, koji predstavlja jednu od najuspješnijih izdavačkih kuća u drum and bass-u - Subtitles, stoji pet iznimno uspješnih albuma, od Black Science do Anatomy, te gotovo bezbrojne singlice. Uspješne suradnje ostvario je s Noisiom, Breakom, Photekom, Calyxom te na kraju i sa samim Goldijem. Izdanja na njegovom subtitles labelu kupuju se bez preslušavanja, jer svi znaju da svako izdanje donosi kvalitetni cutting edge dnb.

Ovaj momak s ledenog sjevera zagrijat će vas i pregrijati svojim jedinstvenim DJ setom, zato ne propustite plesni podij Aquariusa 17. prosinca!  

line up:

Teebee (Subtitles, Momentum, NOR)
Lunic (DrumWise, SLO)
Danaja (DrumWise, SLO)
Dora (bassinvaders!, DrumWise)
Odium (bassinvaders!, protokol)
Flu

Start: 22 h/End: 05 h
Upad: 50 kn prije ponoći/60 poslije
www.aquarius.hr/

www.drumwise.com
www.myspace.com/teebeesubtitles

06.12.2010. 11:22:19
http://metro-portal.hr/drum-and-bass-ambasador-dj-teebee-sljedeci-tjedan-u-aquariusu/52263/