Metro-portal.hr

objavljeno 13.09.2018. 19:01:00
SERIJE

Druga sezona serije Odsutnost krenula u produkciju

Serija se emitira na AXNu i drugim Sonyjevim postajama i platformama na odabranim teritorijima u Europi i Latinskoj Americi

Nova sezona hvaljene serije
Nova sezona hvaljene serije (Sony Pictures TV)

Sony Pictures Television danas je objavio da će se, od kritike hvaljeni triler "Odsutnost", vratiti na Sonyjev kanal AXN u Adriji u 2019. godini. Produkcija druge sezone započela je u Sofiji (Bugarska).

"Odsutnost", sa Stanom Katic (Castle) u glavnoj ulozi, koncentrirana je na FBI-jevu agenticu Emily Byrne (Katic) koja je, dok je lovila jednog od najzloglasnijih bostonskih serijskih ubojica, nestala bez traga I proglašena mrtvom. Šest godina kasnije Emily je pronađena u šumskoj kolibi, jedva živa, bez ikakva sjećanja na godine dok je bila nestala. Po povratu kući otkriva da joj se suprug ponovo oženio, a sina joj odgaja druga žena te biva uvučena u novu seriju ubojstava.

U drugoj sezoni, nakon što je otkrila i ubila svog otmičara Emily se muči u delikatnom novom životu sa sinom Flynnom i bivšim suprugom Nickom. Opsesivna istraga pitanja koja je progone otkrivaju serijskog ubojicu i zavjeru koja ugrožava puno više od njezine obitelji.

"Odsutnost", je naručena za Sony Pictures Television međunarodne postaje, a producira je Masha Productions. Serija se emitira na AXNu i drugim Sonyjevim postajama i platformama na odabranim teritorijima u Europi i Latinskoj Americi. Izvršni producent i redatelj je Oded Ruskin (False Flag), zajedno s izvršnim producentima Juliom Glycksman, Stanom Katic i Mariom Feldman (False Flag, Fauda). Tvorci serije su Gaia Violo I Matt Cirulnick, a bazirana je na pilot scenariju koji je napisala Gaia Violo.

Matthew Le Nevez i Natasha Little pridružuju se glumačkoj postavi u drugoj sezoni. Le Nevez će igrati ulogu Cala Isaaca, isluženog bivšeg člana Navy SEAL-a. Calu su poznati demoni koji progone Emily i pokazat će se kao lojalan i simpatičan partner glavne heroine. Little će utjeloviti specijalnu agenticu Julianne Gunnarsen, uspješnu, zagonetnu i predivnu FBI profilericu s hladnokrvnom učinkovitošću koja se pridružuje bostonskom FBI uredu nakon što je smrtonosan teroristički napad uzdrmao grad. U ostalim ulogama pojavljuju se Patrick Heusinger, Cara Theobold, Angel Bonanni i Neil Jackson. 

13.09.2018. 19:01:00
http://metro-portal.hr/druga-sezona-serije-odsutnost-krenula-u-produkciju/114327/