Metro-portal.hr

objavljeno 22.05.2012. 13:27:12
NE ZNA SE GDJE IDE

Drogba na ljeto ipak napušta Chelsea

Drogbina odluka mogla bi stvoriti mjesto u prvoj momčadi za španjolskog napadača Fernanda Torresa

Fotografija vijesti

Unatoč tomu što je odigrao ključnu ulogu u finalu Lige prvaka, fenomenalni napadač Obale Bjelokosti ipak napušta Chelsea ovog ljeta, ali još nije objavio gdje misli nastaviti karijeru, prenosi Hina.

Drogba, koji je u pobjedi u finalu Lige prvaka protiv minhenskog Bayerna odigrao ključnu ulogu zabivši izjednačujući pogodak u 88. minuti a onda i pobjednički iz kaznenog udarca, svojim suigračima iz Chelsea je prvima kazao da neće biti zajendo iduće sezone.

"Mi nećemo biti zajedno iduće sezone. Kako sam odlučio otići, to sam im htio reći u lice", kazao je 34-godišnji reprezentativac Obale Bjelokosti kojem ugovor s Chelsea ističe ovo ljeto.

"Spreman sam za veliki iskorak u nepoznato", rekao je Drogba ne otkrivajući gdje namjerava nastaviti karijeru.

Drogba (34) je došao u Chelsea iz Olympique Marseille 2004. i s londonskim klubom je osvojio tri naslova prvaka Premier League kao i četiri FA Kupa.

U posljednje se vrijeme nagađalo da bi Drogba mogao otići u kineski Shanghai Shenhua, koji bi ga plaćao 310.000 eura tjedno, ali sada to više nije sigurno s obzirom da je njegov bivši suigrač iz Chelsea Nicolas Anelka najavio da bi mogao otići iz kineskog kluba.

Drogbina odluka mogla bi stvoriti mjesto u prvoj momčadi za španjolskog napadača Fernanda Torresa, koji je odmah nakon pobjede u Ligi prvaka izrazio frustraciju svojim položajem u momčadi.

Španjolac je izjavio da je to što je bio na klupi u tako važnoj utakmici bilo "vjerojatno najevće razočarenje u njegovom životu" te je pozvao upravu kluba da mu jasno kaže kakvu ulogu će imati u budućnosti momčadi.

22.05.2012. 13:27:12
http://metro-portal.hr/drogba-na-ljeto-ipak-napusta-chelsea/71239/