Metro-portal.hr

objavljeno 01.10.2019. 13:30:00
NOVOSTI

Drito Konj novi singl posvetio asistentici Conana O'Briena

Pjesmu autorski potpisuje Stjepan Krznarić, miks je radio Mark Mrakovčić, a lyric video su radili Dado Pokec i Vedran Komlen

Drito Konj
Drito Konj (Jana Obradović)

Glazbenik i multiinstrumentalist Drito Konj, odnosno Stjepan Krznarić, objavio je novi samostalni singl "Sona", koji je ujedno i najavna pjesma njegovog novog albuma. Radi se o singlu koji je posvetio Soni, asistentici Conana O'Briena, popularnog američkog komičara. Pozadinu pjesme objasnio je sam Drito.

Cura i ja smo jednu večer gledali sve živo na Conanu, nakon čega sam rekao curi kako bi bilo zgodno napisati Soni pjesmu jer je užasno simpa, a uvijek neke krive žene dobiju pjesme i uvijek je nešto tipa grozna si, užasnula si me svojim ponašanjem, drugi ti raspliće kosu, sve najgore ikad i sve pjesme su apsolutne ljubavne tematike, a ova bi bila kak je Sona jednostavno super i ona je rekla da je super ideja i eto, to je to. Ostatak albuma će bit ko ova stvar, pop-punkić 2002. jer mi je tak došlo. Došlo mi je da napišem pjesmu i za Jordana Schlanskog (isto dio team coco) jer je apsolutni poremećeni vrh, pa tko zna, možda ju i on dobije jednom, rekao je Drito Konj.

Pjesmu autorski potpisuje Stjepan Krznarić, miks je radio Mark Mrakovčić, a lyric video su radili Dado Pokec i Vedran Komlen (Them Moose Rush). 

Svoj posljednji album "Dobar dan" Drito Konj je objavio sredinom ove godine, a posvetio ga je prijatelju i kolegi Danu Divjaku. Nekadašnji bubnjar grupe Sane i dalje je aktivan na domaćoj sceni kao autor, a među brojnim imenima sa scene s kojima surađuje našli su se Dino Purić, Filip Majdak, Iva Pletikosić, Nera Mamić i brojni drugi.

01.10.2019. 13:30:00
http://metro-portal.hr/drito-konj-novi-singl-osvetio-asistentici-conana-obriena/121014/