Metro-portal.hr

objavljeno 01.01.2012. 00:00:00
SVE NAJBOLJE!

Dragi čitatelji, sretna vam nova 2012.!

Sve najbolje želimo i vama i nama, da nam nova godina bude bolja od stare

Sretna vam Nova 2012!
Sretna vam Nova 2012! (Metro)

Dragi naši čitatelji, preživjeli smo još jednu godinu, i mi kao portal i vi s nama. Moramo priznati da smo pred godinu dana na ovom istom mjestu bili pomalo naivni i puni optimizma, napisavši vam sljedeće:

"Želimo vama, sebi i svima zemlju u kojoj želimo živjeti, u kojoj vodeći političari neće ići u zatvore kao po traci, u kojoj nas neće pljačkati i ubijati. Bilo bi lijepo u novoj godini doživjeti otvaranje novih radnih mjesta, smanjenje broja nezaposlenih i onih koji rade a ne primaju plaću."

Nažalost, sve ono što nismo željeli se ostvarilo. Hoće li nam biti bolje u 2012.? Ne znamo, iskreno. Imamo novu Vladu, koja još zbraja štetu, a i tek nam treba pokazati da zna bolje od stare. Nemaju sto dana mira, u ponedjeljak bi trebalo već napraviti nešto konstruktivno ....

Proročanstva svih mogućih vidovnjaka, starih zapisa, novovjekih mislilaca i ine ekipe koja voli govoriti što će se dogoditi i za ovu, 2012. godinu najavljuje nam cirkus, neki veći, neki manji.

Ipak, nemojmo zaboraviti najvažniju stvar - ako mi sami želimo da nam bude bolje i ustrajno radimo na tome, svako za sebe, stvorit će se valjda i neka sinergija koja će ovu zemlju i njene stanovnike odvesti u neku bolju budućnost.

Stoga, svima vama, vašim obiteljima, najdražima i prijateljima želimo isto što želimo i sebi, sretnu novu godinu u kojoj ćemo moći raditi i zaraditi, družiti se i zabavljati i biti bolji ljudi nego što smo bili do sada.

Živjeli!

01.01.2012. 00:00:00
http://metro-portal.hr/dragi-citatelji-sretna-vam-nova-2012/66859/